MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα πιο παράξενα Ρεκόρ Γκίνες στον κόσμο

Τα παγκόσμια ρεκόρ γκίνες είναι πάντα πρωτότυπα. Ποιός δεν θυμάται τον μικρότερο άνθρωπο του κόσμου, που με το ζόρι φτάνει τα 54 εκατοστά, ή τις γηραιότερες δίδυμες αδελφές που γιορτάζουν τα 103 χρόνια τους. Ωστόσο, τα πιο εντυπωσιακά και παράδοξα ρεκόρ, τα εφευρίσκουν και τα υποβάλουν στο Βιβλίο Γκίνες, άνθρωποι απλά παθιασμένοι. Θα εντυπωσιαστείτε με το τι “σκαμπάζει” ο νους τους!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

on-july-28-2013-1213-Στις 28 Ιουλίου του 2013, 1.213 άνθρωποι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, εφαρμόζοντας και αφήνοντας στο πρόσωπο τους ίδιες μάσκες για 10 λεπτά, την ίδια στιγμή στην Ταϊπέι.

Η Chris Walton γνωστή ως “Η Δούκισσα” είναι η κάτοχος ρεκόρ Guinness για τα μεγαλύτερα νύχια στον chris-the-duchess-walton-is-the-current-guinness-world-record-holder-for-longest-fingernails-seen-here-in-nyc-back-in-2011-her-nails-which-shes-been-growing-for-18-years-measured-10-feet-2-inches-on-her-left-hand-and-9-fee
κόσμο.  Το 2011, στη Νέα Υόρκη, τα νύχια του δεξιού της χεριού άγγιζαν τα 3.1 μέτρα, ενώ τα νύχια του αριστερού τα 2.92 εκατοστά. Το εκπληκτικό του συγκεκριμένο ρεκόρ είναι ότι η 46χρονη Chris Walton μακραίνει τα νύχια της από τα 18 της!

in-february-2013-4483-people-hula-hooped-for-seven-minutes-setting-the-guinness-world-record-for-most-number-of-people-simultaneously-hula-hooping-the-event-took-place-at-the-thammasat-university-stadium-on-the-outskirts-oΤον Φεβρουάριο του 2013, 4.483 άτομα χόρεψαν ασταμάτητα για επτά λεπτά χούλα-χούπ, θέτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, που χορεύουν ταυτόχρονα με το διασκεδαστικό στεφάνι. Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Thammasat στη Μπανγκόκ.

Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για «Τα περισσότερα κουτάλια στο ανθρώπινο σώμα» ανήκει στον Etibar the-guinness-world-record-for-most-spoons-on-a-human-body-belongs-to-etibar-elchiyev-here-he-is-in-tbilisi-georgia-in-december-2011-when-he-won-the-title-with-50-metal-spoons-magnetized-to-his-body
Elchiyev. Η συγκεκριμένη φωτογραφία λήφθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας, το Δεκέμβριο του 2011, μόλις κέρδισε τον τίτλο με 50 μεταλλικά κουτάλια μαγνητισμένα στο σώμα του.

these-52-chefs-set-the-world-record-in-february-2013-for-the-worlds-largest-cantonese-fried-rice-in-costa-rica-it-served-over-7000-people-and-weighed-almost-3000-pounds52 σεφ έσπασαν τον Φεβρουάριο του 2013, το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο καντονέζικο τηγανητό ρύζι στον κόσμο, στην Κόστα Ρίκα. Καταναλώθηκε από 7.000 άτομα και ζύγιζε περίπου 3.000 κιλά.

Ο Milan Roskopf από τη Σλοβακία έσπασε, τον Ιούνιο του 2009, το προηγούμενο ρεκόρ του,milan-roskopf-of-slovakia-broke-his-own-previous-world-record-in-june-2009-by-juggling-three-motor-saws-62-successful-times-in-a-row-his-previous-record-was-35
κάνοντας 62 ταχυδακτυλουργικά κόλπα με τρία αλυσοπρίονα ταυτόχρονα. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 35.

these-thrill-seekers-still-hold-the-record-for-most-naked-riders-on-a-theme-park-ride-with-102-riders-in-southeast-england-on-august-8-2010Το ρεκόρ για τους περισσότερους γυμνούς αναβάτες έσπασαν οι εικονιζόμενοι στο πάρκο της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου του 2010, όπου συμμετείχαν με 102 γδυτοί αναβάτες.

Στη Βόρεια Αγγλία, o Pete Glazebrook κοιτάζει με αγάπη το βραβευμένο κρεμμύδι του, που ζυγίζει 7.73 in-northern-england-pete-glazebrook-looks-lovingly-at-his-prize-winning-onion-which-weighed-a-stunning-17-pounds-its-the-guinness-world-record-holder-for-heaviest-onion-and-has-held-the-title-since-september-2011
κιλά. Ο Glazebrook είναι κάτοχος του ρεκόρ Guinness για το βαρύτερο κρεμμύδι του κόσμου, από τον Σεπτέμβριο του 2011.

japanese-fashion-designer-kazuhiro-watanabe-currently-holds-the-guinness-world-record-for-tallest-mohawk-at-3-feet-and-86-inches-tall-he-entered-the-guinness-world-records-in-september-2012-for-his-doΟ Ιάπωνας σχεδιαστής Kazuhiro Watanabe Μπήκε στο Guinness World Records τον Σεπτέμβριο του 2012, για τη ψηλότερη μοικάνα στον κόσμο. Το μαλλί του φτάνει σχεδόν το 1 μέτρο. 

Η Ρουμανία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη εθνική σημαία στον κόσμο, romania-set-the-guinness-world-record-for-worlds-biggest-national-flag-in-clinceni-near-bucharest-in-may-of-this-year-the-flag-measured-1146-feet-long-by-744-feet-tall
στο Clinceni κοντά στο Βουκουρέστι, το Μάιο του 2013. Η σημαία φτάνει τα 349 μέτρα μήκος και 226 πλάτος.

not-only-does-the-resorts-world-sentosas-sea-aquarium-in-singapore-hold-the-title-for-worlds-largest-aquarium-with-80000-animals-800-species-and-429-million-liters-of-water-it-also-holds-the-record-for-worlds-largest-acrylΤο Ενυδρείο Resorts World Sentosa’s S.E.A. στη Σιγκαπούρη δεν κατέχει μονάχα τον τίτλο του μεγαλύτερου ενυδρείου στον κόσμο -με 80.000 ζώα, 800 είδη, και 42,9 εκατομμύρια λίτρα νερού- αλλά και το ρεκόρ Γκίνες για “τη μεγαλύτερη ακρυλική οθόνη στον κόσμο.”

Τον Ιούνιο του 2010, δρομείς ντυμένοι με φουσκωτά κοστούμια σούμο έτρεξαν Battersea Park του and-in-june-2010-runners-dressed-in-inflatable-sumo-costumes-and-claimed-the-new-world-record-for-a-mass-sumo-suit-gathering-at-a-run-in-battersea-park-in-london
Λονδίνου, κερδίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ της μαζικής συγκέντρωσης με κοστούμι σούμο στον κόσμο.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b