MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταινίες τέλος για τον Johnny Depp

Μετά από τη συμμετοχή του σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίες και έχοντας σπάσει το Ρεκόρ Guinness ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο το 2012, ο 50χρονος Johnny Depp φαίνεται πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την κινηματογραφική βιομηχανία. Η αποκάλυψη αυτή του ηθοποιού έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο κανάλι του BBC.

Monopoli Team

“Δεν θα έλεγα ότι αποχωρώ στο επόμενο δευτερόλεπτο, αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι κάτι μακρινό”, δήλωσε ο Johnny Depp επισημαίνοντας ότι “Ο Μοναχικός Καβαλάρης” μάλλον ήταν η τελευταία του ταινία.

Ο βασικός λόγος που ο Αμερικανός ηθοποιός εγκαταλείπει τη βιομηχανία του θεάματος είναι ότι αισθάνεται κουρασμένος, καθώς θεωρεί πως έχει δουλέψει υπερβολικά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο Johnny Depp υποστήριξε πως η καριέρα που ακολούθησε είναι μία παράλογη επιλογή για οποιονδήποτε άνθρωπο.

To να δουλεύει καθημερινά 14 με 16 ώρες, όταν γυριζόταν μία ταινία ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, σύμφωνα με όσα είχε πει πρόσφατα στο αμερικανικό Yahoo. Αυτό φάνηκε κυρίως στο “Μοναχικό Καβαλάρη”, καθώς τα γυρίσματα κράτησαν περισσότερο από τον καθορισμένο χρόνο, ενώ τελικά η ταινία δεν σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Πάντως, ο Johnny Depp είπε ότι όταν “αποχωρήσει” από το Hollywood, θα τον ενδιέφεραν μικρότερες κινηματογραφικές παραγωγές, κάτι που ίσως παρηγορήσει τους θαυμαστές του, που πάντα ανυπομονούσαν να δουν την επόμενη ταινία του.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b