MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιορτάζει 125 χρόνια η National Geographic!

Έχουν περάσει 125 χρόνια από τότε που η σημερινή μεγαλύτερη εκπαιδευτική και επιστημονική, μη κερδοσκοπική, οργάνωση παγκοσμίως, άρχισε την λειτουργία της. Η National Geographic γιορτάζει φέτος τα γενέθλια της με μια online δημοπρασία επιλεγμένων φωτογραφιών. Θαυμάστε εδώ την ποιότητα των εικόνων και διαλέξτε ποια από τις φωτογραφίες, επιθυμείτε να αγοράσετε!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Από το 1888, το περιοδικό National Geographic έχει φυλακίσει στον φακό του ανθρώπους και τόπους, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατομμύρια αναγνώστες να γνωρίσουν έστω και μέσα από μια φωτογραφία την μαγεία του πλανήτη μας. Το περιοδικό έχει τυπωθεί και μεταφραστεί σε 37 γλώσσες. Λατρεύεται για την ποιότητα των εικόνων του και για το ταλέντο των ατρόμητων φωτογράφων του.

Για τον εορτασμό της 125ης επετείου του περιοδικού National Geographic επιλέχθηκαν 125 εικονικές φωτογραφίες, οι οποίες πωλούνται αποκλειστικά online, από τις 19 έως τις 29 Ιουλίου (όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τις φωτογραφίες στην online δημοπρασία www.christies.com / NatGeo). Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση των αρχείων, από όπου οι φωτογραφίες αντλήθηκαν. Η πώληση περιλαμβάνει εξαιρετικά σπάνιες εκτυπώσεις και φωτογραφίες που δεν έχουν τεθεί ποτέ σε δημοπρασία.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b