MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βεντούζες στην Gisele για τη Vogue!- Δείτε video από τα παρασκήνια της σέξι φωτογράφισης

Μία από τις πιο περίεργες φωτογραφίσεις έκανε η σέξι μαμά Gisele για το περιοδικό Vogue. O φωτογράφος Steven Meisel στο τεύχος Ιουνίου για την ιταλική Vogue δείχνει τη Gisele γυμνή και σε άβολες ή περίεργες πόζες παρασκηνίων σε κοντράστ με άλλες φωτογραφίες στις οποίες φοράει συνολάκια υψηλότατης ραπτικής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Gisele που βαράει βεντούζες, ή έχει πάνω της υπολείμματα από λασπόλουτρα και άλλες περίεργες εικόνες, που υποτίθεται θα ήθελε να κρύψει. Και σε κοντράστ την βλέπουμε σε άλλες φωτογραφίες ντυμένη με τα καλύτερα ρούχα. Φωτογραφίες άβολες, φωτογραφίες στιλιζαρισμένες και φωτογραφίες απίστευτα σέξι σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό για ένα περιοδικό της Ιταλίας, που, αν μη τι άλλο, ξέρει τόσο από στυλ, όσο και από σεξ απίλ.

Ευθεία αναφορά στην ηδονοβλεπτική διάσταση της ζωής ενός μοντέλου, που, αν και μητέρα, διαθέτει ένα απίστευτο κορμί, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες αυτές.
gisele-bc3bcndchen-by-steven-meisel-for-vogue-italia-june-2013-5
gisele-bc3bcndchen-by-steven-meisel-for-vogue-italia-june-2013-7

gisele-bc3bcndchen-by-steven-meisel-for-vogue-italia-june-2013-1
Για την ιδιαίτερη αυτή φωτογράφηση έχει βγει και video από τα παρασκήνια της. Ανάμεσα στις σκηνές βλέπουμε καθαρά και εκείνη, όπου η Gisele δέχεται βεντούζες στα οπίσθιά της. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b