MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σταριλίκι για καλό σκοπό…

Η πρόσφατη αποκάλυψη της Angelina Jolie για τη διπλή μαστεκτομή που θα την έσωζε από την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου, ευαισθητοποίησε, αλλά και προβλημάτισε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για την αξία της πρόληψης. Σε συνδυασμό με το φιλανθρωπικό της έργο, η Jolie έχει γίνει μία ηρωίδα στα μάτια του κοινού. Δεν είναι όμως η μόνη που αξιοποιεί τη φήμη της για να λύσει κοινωνικά προβλήματα. Ας δούμε ποιοι άλλοι σταρ έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους την προσφορά βοήθειας.

Monopoli Team

george-clooney-hope-for-haiti-nowGeorge Clooney: Ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι από τους πιο δραστήριους σταρ σε φιλανθρωπικά θέματα. Είναι μέλος της οργάνωσης “Not On Our Watch Project”, οι οποία μεριμνά για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τις μαζικές αγριότητες.
Ακόμα, το 2010 ο George Clooney διοργάνωσε τηλεμαραθώνιο, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες από το σεισμό στην Αϊτή.

kateKate Winslet:
H Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας «Ο Τιτανικός», δεν ασχολείται με τις φιλανθρωπίες, αλλά μάχεται για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες στον πλανήτη. Η Kate Winslet είναι ίσως η μοναδική ηθοποιός που έχει αρνηθεί να γίνει Photoshop σε φωτογραφίες της για να φαίνεται πιο λεπτή.
Η σταρ αποδέχεται το σώμα της όπως ακριβώς είναι, δείχνοντας σε όλες τις γυναίκες ότι δεν πρέπει το βάρος τους να γίνεται εμμονή, αλλά να αγαπούν το σώμα τους και τις ατέλειες του.

Bono:
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2 έχει τρεις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης και όχι τυχαία. Έχει bono1οργανώσει 8 συναυλίες για την απάλειψη του χρέους στις Τριτοκοσμικές χώρες, ενώ ταξιδεύει συχνά σε αυτές τις χώρες, όπως στην Αιθιοπία, ώστε να προβληματίσει για τις συνθήκες ζωής των παιδιών. Ο Bono έχει ιδρύσει και την οργάνωση “Product Red”, τα έσοδα της οποίας πάνε αποκλειστικά στην μάχη κατά του AIDS.

alg-sandra-bullockSandra Bullock: Τα θύματα των φυσικών καταστροφών αποτελούν το στόχο της φροντίδας της ηθοποιού. Έχει προσφέρει γενναία ποσά στους πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα το 2005, του σεισμού στην Αϊτή, αλλά και στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό. Η Sandra Bullock έχει υιοθετήσει και δύο παιδιά , τα οποία τα μεγαλώνει μόνη της αποτελώντας πρότυπο για πολλούς άλλους.
Ricky Martin: Ο διάσημος Λατίνος τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε το όνομα του και ίδρυσε την μη κερδοσκοπική Ricky-Martin-Face-Photoοργάνωση “Ricky Martin Foundation”, η οποία έχει σκοπό την εξάλειψη του εμπορίου παιδιών. Ο Ricky Martin συνεργάζεται επίσης με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης δρώντας για τον ίδιο στόχο.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b