MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο: Ο Obama παίζει τον Daniel Day Lewis! (video)

Ένα ασυνήθιστο video βγήκε από τον Λευκό Οίκο και κυκλοφόρησε δια μέσου της Daily Telegraph. Σε αυτό τα όρια της υποκριτικής και της πολιτικής διαπλέκονται σε βαθμό που αναρωτιέσαι: Ο Daniel Day-Lewis γίνεται Barack Obama ή ο Barack Obama γίνεται Daniel Day-Lewis; Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή: Ο Barack Obama γίνεται Daniel Day-Lewis που γίνεται Barack Obama!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μπερδευτήκατε; Αν δείτε το video θα μπείτε στο νόημα.

Στο video o σκηνοθέτης Steven Spielberg δηλώνει την πρόθεσή του να δημιουργήσει μια ταινία για τον Obama. Και θεωρεί ότι ο καλύτερος ηθοποιός για αυτήν την ταινία είναι ο Daniel Day-Lewis, που έχει την ικανότητα όχι απλά να ερμηνεύει τον ρόλο, αλλά να γίνεται ο ρόλος. Γίνεται τόσο πολύ ο Obama, που αδυνατείς να τους ξεχωρίσεις. Ένα τεράστιο επίτευγμα του make up! Βέβαια, ο “ηθοποιός” δηλώνει ότι τον δυσκόλεψε αρκετά η προφορά του αμερικανού προέδρου.
obama 1
Στο video και ο ηθοποιός Tracy Morgan, ο οποίος είναι μέρος του καστ της ταινίας. Ο ηθοποιός δηλώνει με δέος πώς το να δουλεύεις με έναν θρύλο, όπως ο Daniel Day-Lewis κάνει όλους τους ηθοποιούς καλύτερους. 

Φυσικά, αυτός που γίνεται Obama είναι ο ίδιος ο Obama, ο οποίος λέει ότι είναι ο Daniel Day-Lewis. Είναι ένα καλαμπούρι, το οποίο είναι και μια μεγάλη αβάντα στον μεγάλο ηθοποιό δια χειρός Spielberg και του Αμερικανού προέδρου. Ίσως έτσι ο Obama να βγάζει και μια υποχρέωση στον Day-Lewis για την στήριξη που του παρείχε. Κυρίως όμως είναι ένα ακόμα δείγμα του πώς ένας πρόεδρος star διαχειρίζεται την εικόνα του. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b