MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επίθεση με ταραμάδες της Χρυσής Αυγής στο Mega, γιατί έπαιξε τούρκικο στην Εθνική επέτειο! (video)

Το Mega… τόλμησε να αγνοήσει την προειδοποίηση της Χρυσής Αυγής και να παίξει τούρκικα στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί επίθεση το κτήριο με ταραμάδες και τουρκική σημαία από ομάδα Χρυσαυγιτών- όπως φαίνεται και από σχετικό video, το οποίο αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Κάποιες πηγές μάλιστα λένε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Χρήστος Παππάς ούρησε έξω από το Mega.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Ηλίας Κασηδιάρης είχε προειδοποιήσει πριν μερικές μέρες τα ελληνικά κανάλια να μην τολμήσουν να παίξουν στην επέτειο της 25ης Μαρτίου τουρκικά σίριαλ, γιατί θεωρεί προφανώς ο βουλευτής της ελληνικής ακροδεξιάς ότι κάτι τέτοιο είναι προσβολή στην μνήμη των αγωνιστών του 21. Με την ίδια λογική βέβαια και οι αμερικάνοι θα πρέπει να απαγορεύουν τις ιαπωνικές ταινίες στην επέτειο του Περλ Χάρμπορ, οι Γάλλοι δεν θα πρέπει να βλέπουν γερμανικά έργα στην επέτειο του Β Παγκοσμίου Πολέμου και πάει λέγοντας.

Το Mega αγνόησε την προειδοποίηση Κασηδιάρη- και πολύ καλά έκανε! Το  αποτέλεσμα ήταν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μαζί με άλλα μέλη να συγκεντρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Μega, για να διαμαρτυρηθούν. Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτήριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού.

Οι περίπου 500 οπαδοί και μέλη της Χ.Α. επιτέθηκαν λεκτικά τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό, όσο και στην Τουρκία, ενώ στο τέλος οι Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος, συνοδευόμενοι και από άλλα μέλη, πέταξαν ταραμά και μία τουρκική σημαία στις τζαμαρίες του σταθμού.

Όπως αναφέρει μάλιστα και ο Μικροπολιτικός στα «ΝΕΑ», αλλά και η aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς επέλεξε τον δικό του τρόπο για να διαμαρτυρηθεί: ούρησε δημοσίως στο κατώφλι του σταθμού. Το video πάντως δεν δείχνει αυτήν την… ηρωική στιγμή.  

Κάποιοι βέβαια θα πουν “ζήτω” γι’ αυτήν την φοβερή κίνηση πατριωτισμού της Χρυσής Αυγής. Μπορεί και να τους ψηφίσουν κιόλας, επειδή πέταξαν ταραμάδες στο Mega. Αλλά το σχιζοφρενικό είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα κάτσουν να δουν τον Σουλεϊμάν και την Φατμαγκιούλ. Γιατί άβυσσος η ψυχή της ελληνικής κοινής γνώμης. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b