MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κόρη περιμένει τελικά η Kate;

Η πριγκίπισσα Kate είναι πολύ προσεκτική στο να μην αποκαλύψει το φύλο του παιδιού της. Μολονότι εμφανίζεται στον αγγλικό λαό και κυρίως στις κοπέλες που την ρωτάνε για το μωρό που έχει μέσα στην κοιλιά της διάφορα, η ίδια, χωρίς να γίνεται ποτέ αγενής, απαντάει με προσοχή. Απαντάει για το μωρό της ότι “ναι, κλοτσάει”, χωρίς να δίνει ποτέ ένδειξη του φύλου. Κι αυτό το κάνει λέγοντας πάντα “it” και όχι “he” ή “she”, που θα αποκάλυπτε αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ωστόσο, ένα γράμμα που της ξέφυγε χτες, την ώρα που δέχθηκε ένα αρκουδάκι για το μωρό της, γέννησε πολλές εικασίες για το ποιό θα είναι το φύλο του παιδιού. Συγκεκριμένα, με το που το έλαβε, απάντησε: “Thank you, I will take that for my d… for my baby.”

Από αυτό το d… το οποίο η πριγκίπισσα έσπευσε να διορθώσει σε baby, πολλοί εικάζουν ότι η βασίλισσα περιμένει κόρη. Υποθέτουν ότι πήγε να πει daughter εκ παραδρομής και το έκοψε. Δεν ξέρουμε αν ισχύει αυτό. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή. Στην Αγγλία, βέβαια, επειδή όλα τα περί μοναρχίας και διαδοχής είναι μεγάλα θέματα από την φύση τους, αυτό έχει γίνει μείζον ζήτημα.

Πάντως, είτε ισχύουν ή εικασίες και είναι κορίτσι, είτε είναι αγόρι, θα έχει τα ίδια δικαιώματα πάνω στην διαδοχή. Ο νόμος έχει αλλάξει και είτε κόρη είτε γιος αν είναι το πρωτότοκο, έχει τα ίδια δικαιώματα πάνω στον θρόνο.




Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b