MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η καλύτερη χορογραφία της Ντορέττας στο Dancing with the stars! (video)

Συνήθως βαριέμαι να βλέπω το Dancing with the stars. Πότε επειδή έχει αθλητικά την ίδια ώρα, πότε επειδή με κουράζει το ότι δύο λεπτά χορογραφία συνοδεύεται από πολλά λεπτά απόψεων από την κριτική επιτροπή, το κουβεντολόι της Ζέτας Μακρυπούλια με τους χορευτές και με τον Λάτσιο και μετά κάθε κριτικός να πει και τα δικά του (και είναι και πέντε). Μετά άντε να πει κάτι κι ο Αργύρης… για να δούμε την βαθμολογία μετά…Και στο καπάκι δώστου οι διαφημίσεις που δεν είναι και λίγες!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό όλο με κουράζει. Χώρια που έχει κι αθλητικά εκείνη την ώρα. Αλλά στον ημιτελικό έκατσα και το είδα και από περιέργεια, γιανα δω ποιός έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει, αλλά και γιατί οι διαγωνιζόμενοι πλέον είναι μόνο τρεις και χορεύουν από δυο φορές. Και πάλι, δηλαδή, μην φανταστείτε. Μέχρι να τελειώσουν οι χορογραφίες το είδα. Μετά το γύρισα.

Πάντως, με όσα είδα στον ημιτελικό, αλλά και με διάφορα βιντεάκια και αποσπασματική παρακολούθηση στα προηγούμενα επεισόδια, νομίζω πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η καλύτερη και με σημαντική διαφορά στο Dancing.

Και μάλιστα φύλαξε το καλύτερο για τον ημιτελικό. Τα πέντε δεκάρια που πήρε για την δεύτερη χορογραφία της ήταν το επισφράγισμα της πορείας της στον διαγωνισμό. Βέβαια, το να χορεύεις δύο λεπτά με ποιότητα να μην σε κάνει χορευτή, ενώ μετά από προσεκτική παρατήρηση βλέπεις πως υστερεί σε αρμονία και σε τεχνική από επαγγελματίες χορεύτριες η Ντορέττα. Αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της έχει σημαντική απόσταση.

vretos 558 355
Εγώ πίστευα ότι και ο Ηλίας Βρεττός έχει δυνατότητες να την ανταγωνιστεί, από μία ωραία χορογραφία που τον είχα δει να εκτελεί. Αλλά όταν είδα τον ημιτελικό, δεν μου έκανε και σπουδαία εντύπωση. Όσο για την Λάουρα Νάργιες, αυτή νομίζω ότι δικαιότατα δεν είναι στον μεγάλο τελικό.

Είναι ενδιαφέρον μάλιστα ότι ακούω ακόμα και μεγάλες κυρίες να μιλάνε με θαυμασμό για τις χορευτικές ικανότητες της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Dancing. Το παράξενο είναι ότι ενώ ως ηθοποιός έκανε καριέρα κυρίως λόγω του σεξ απίλ της, στο Dancing with the stars (που είναι ένα reality) κάνει καριέρα με το ταλέντο της. Κι αυτό δείχνει ότι θα έχει ψήφους από πολλές μεριές.

 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b