MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτη πλάκα στον πρωθυπουργό της Σερβίας!- Δημοσιογράφος χωρίς εσώρουχο του τα δείχνει όλα! (video)

Την δόξα της Sharon Stone στο Βασικό Ένστικτο ζήλεψε Κροάτισσα “δημοσιογράφος” και αποφάσισε να πάρει συνέντευξη τον πρωθυπουργό της Σερβίας χωρίς εσώρουχο. O Σέρβος πρωθυπουργός Ivica Dacic πήγε εκεί με σκοπό να επικοινωνήσει με το κοινό της Κροατίας μιλώντας για θέματα της βαλκανικής πολιτικής. Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος ανοίγει τα πόδια της και ο πρωθυπουργός της Σερβίας- τι κι αν είναι πολιτικός, είναι κι αυτός άνθρωπος- τα βλέπει όλα. Το πλάνο μάλιστα το πρόσωπό του δείχνει ότι κοιτάζει καθαρά προς το επίμαχο σημείο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Φυσικά επρόκειτο για φάρσα. Οι Κροάτες βάλανε ένα μοντέλο να παραστήσει την δημοσιογράφο. Στο video την δείχνουν- πριν αρχίσει η συνέντευξη- να βγάζει το εσώρουχό της. Και όταν η συνέντευξη αρχίζει, η έτσι κι αλλιώς προκλητικά ντυμένη κοπέλα, ανοίγει κάποια στιγμή τα πόδια της και ο κακομοίρης ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να μην κοιτάξει.

Πάντως, τα επίμαχα σημεία είναι λογοκριμένα στο βίντεο, καθώς τα καλύπτει μωσαϊκό. Έτσι το video- φάρσα δεν είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. To video κυκλοφόρησε στο youtube και σε λίγότερο από μία μέρα το έχουν δει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια φορές.

 
 
 
 
 
 
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/_JUVapDyA_o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b