MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άλλο μοντέλο για το σινεμά;- Η Δούκισσα Νομικού πρωταγωνίστρια σε ταινία

Μετά την Κάτια Ζυγούλη και την Ζέτα Μακρυπούλια, τώρα και η Δούκισσα Νομικού θα κάνει το μεγάλο βήμα και από το μόντελινγκ και τις φωτογραφήσεις θα κάνει σινεμά. Και μάλιστα, όχι με όποιον κι όποιον σκηνοθέτη, αλλά με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το μοντέλο θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον βουλευτή πλέον Παύλο Χαϊκάλη και τον Νίκο Κουρή, γνωστό τόσο την τηλεόραση, αλλά και σπουδαίο ηθοποιό του Εθνικού Θεάτρου. Όσο για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο είναι από τους πλέον καταξιωμένους και ποιοτικούς σκηνοθέτες του χώρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει δείξει ότι τιμά τις ωραίες γυναίκες με αρκετά σέξι παρουσίες σε ταινίες,όπως Αυτή η νύχτα μένει (1999), Βeautiful people (2001), Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου (2002), Αθήνα- Κωνσταντινούπολη (2008).

Η Δούκισσα έχει πέσει λοιπόν σε καλά χέρια. Γι’ αυτό και δεν δυσκολεύθηκε να πει το “ναι”. “Η πρόταση μας έγινε πριν από ένα μήνα. Η Δούκισσα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το ναι, καθώς όλο το καστ έχει να κάνει με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου και απόλυτα επαγγελματίες”, δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η μάνατζερ της Δούκισσας, Έλενα Χριστοπούλου.

Κατά πόσον το πανέμορφο μοντέλο, που είναι πάντως λίγο κρύα ως παρουσιάστρια, θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σινεμά, μένει να το δούμε. Εξαρτάται και το πώς σκοπεύει να την αξιοποιήσει ο σκηνοθέτης. Μπορεί να την χρειάζεται μόνο για την ομορφιά της και το τέλειο σώμα της. Αυτό δεν είναι κάτι νέο στον κινηματογράφο. Οι Αμερικανοί ειδικά χρησιμοποιούν κατά κόρον μοντέλα για τις ταινίες τους, με πάρα πολλά παραδείγματα, όπως η Gisele, η Olga Kurylenko, η Brooklyn Decker, ενώ η Uma Thurman και η Charlize Theron είχαν κάνει μοντέλα και πολλές άλλες.

Στην Ελλάδα τα παραδείγματα είναι λιγότερα, καθώς και πολλά top models δεν υπάρχουν, ούτε υπάρχει κινηματογραφική βιομηχανία για να τα αναδείξει και να τα απορροφήσει. Για το ταλέντο της Ζέτας Μακρυπούλια έχουν ακουστεί πολλά, για της Ζυγούλη λιγότερα. Ο λόγος είναι ότι η Μακρυπούλια ήταν πρωταγωνίστρια στο διάσημο Παρά 5, οπότε απασχόλησε πολύ περισσότερο την δημόσια συζήτηση για το κατά πόσον είναι καλή ηθοποιός.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Δούκισσα θα είναι από μέτρια έως κακή στην ταινία. Μάλλον επιλέχθηκε για την φήμη της και την ομορφιά της, που δεν είναι και λίγα εδώ που τα λέμε, αλλά δεν αποκλείεται να εκτεθεί σε εμφάνισή της στην μεγάλη οθόνη. Εξαρτάται όμως αυτό και από τον σκηνοθέτη, που έχει στα χέρια του αρκετά εργαλεία, ώστε να μην φανεί η υποκριτική ανεπάρκεια κάποιου ηθοποιού ή να φανεί λιγότερο από ό,τι, ας πούμε, στο θέατρο. Στο σανίδι δύσκολα μπορείς να κρυφτείς.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες)»
Art & Culture
Η Miranda July «ζει και πεθαίνει μέσα στις λέξεις»
Αφιέρωμα
Όταν ο Michael Jackson συνάντησε το Χόλιγουντ: Τα βίντεο κλιπ που άφησαν ιστορία
Art & Culture
Η Λυρική Σκηνή στήνει τον χορό των τσιγγάνων στις φυλακές Θήβας
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Αφιέρωμα
Όταν σπουδαίοι ποιητές φώτισαν το πραγματικό νόημα της Πρωτομαγιάς
Αφιέρωμα
Από την Πρωτομαγιά του Σικάγο στο σήμερα: Από το 8ωρο μέχρι το 13ωρο, 140 χρόνια δρόμος
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εικαστικά
Ο Καβάφης επιστρέφει στην Αθήνα: Το γλυπτό-δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση στον Δήμο Αθηναίων
Art & Culture
«Περηφάνια και περιφρόνηση» από την Μπάρμπαρα Κρούγκερ στο ΚΠΙΣΝ
Περίεργα
Μύθοι και Αλήθειες των Online Casino
Επίκαιρα
Ίδρυμα Ωνάση : Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις