MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χαζοβιόλα του Playboy τρώει άγριο κράξιμο επειδή αστειεύθηκε με το φονικό στο Κολοράντο!

Την υπογραφή σου και το Tweet σου πρέπει να ξέρεις που τα βάζεις (και πώς τα βάζεις). Ένα από τα αμέτρητα κουνέλια του Playboy, η Tricia Evans έχει λογαριασμό στο Twitter. Κι αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει ένα μακάβριο αστείο για το φονικό στον κινηματογράφο του Κολοράντο. Επειδή όμως η κοινή γνώμη των ΗΠΑ είναι σοκαρισμένη με το γεγονός, το βρισίδι που έφαγε από άλλους χρήστες του Twitter ήταν άγριο. Και καλά της κάνανε, αν θέλετε τη γνώμη μου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το σχόλιο της Tricia είναι κάπως δύσκολο να μεταφραστεί στα ελληνικά. “I heard the new Batman movie is really “to die for”! Too soon?” έγραψε το ξανθό μοντέλο, κάνοντας λογοπαίγνιο με το die for ( που μεταφορικά σημαίνει να πεθαίνεις γι’ αυτό, δηλαδή να σου αρέσει τρελά, ενώ κυριολεκτικά σημαίνει αυτό που έπαθαν οι ατυχείς θεατές του Κολοράντο).

Όταν διάβασαν το tweet του μοντέλου άλλοι χρήστες του Twitter, άρχισαν να την σφυροκοπούν ανελέητα.

Ο Stephen Gris  της έγραψε @HollywoodTricia You’re disgusting. People lost their lives last night. You think that’s funny? Did you joke about 9/11 the day after too?” (Είσαι αηδιαστική. Άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους χτες το βράδυ. Νομίζεις ότι είναι αστείο; Έκανες αστεία και για την 11 Σεπτεμβρίου;)

Deadmau5: “good to know. @HollywoodTricia i seriously had no idea how big of a piece of shit you are. unfollowed.” (Καλό να το ξέρει κανείς. @HollywoodTricia πραγματικά δεν είχα ιδέα πόσο σκατά είσαι).

H Tricia απάντησε σε αυτό το piece of shit: “@deadmau5 Listen, apparently I have a different opinion than u. That doesn’t make me a piece of shit.” (Προφανώς έχω διαφορετική άποψη από σένα. Αυτό δεν με κάνει σκατά). Αυτή η απάντηση της ξανθιάς, την εκθέτει ακόμα περισσότερο. Αν στην αρχική της φράση, μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν απλά ένα χαζό αστείο, τώρα που το χαρακτηρίζει και άποψη, δεν την σώζει πραγματικά τίποτα.

Η κατάσταση δεν επιδέχεται και σοβαρού σχολιασμού. Απλώς, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από μία “γλάστρα” χωρίς άποψη: Μία “γλάστρα” ΜΕ άποψη.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b