MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συλλεκτικά προϊόντα για τους άνδρες με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι μάρκες Giorgio Armani και Biotherm, δημιούργησαν συλλεκτικά προϊόντα για τον άνδρα.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Armani code sport athlete
Το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος το καλοκαίρι, θα αποτελέσει το επίκεντρο του αθλητικού πάθους.

O Giorgio Armani, ο οποίος σχεδίασε τις στολές της Ιταλικής Ολυμπιακής ομάδας, άντλησε ενέργεια και έμπνευση από τη σωματική δύναμη και απόδοση. Με το Armani Code Sport Athlete, ο σχεδιαστής αποτίνει ακόμη μια φορά φόρο τιμής στην ανθρώπινη προσπάθεια, στους ήρωες αθλητές και στα σμιλεμένα από τη φυσική προσπάθεια κορμιά τους.

Μέσα σε ένα διαφανές, φωτεινό μπουκάλι, ο νέος χυμός του Armani Code Sport Athlete είναι ακόμη πιο δροσερός και φρέσκος. Τρία είδη μέντας, εσπεριδοειδή της Μεσογείου, μαζί με ένα μίγμα βετιβέριας και τζίντζερ, δημιουργούν ένα απρόσμενο μπουκέτο.

Ενδεικτική Τιμή Marketing
Armani code sport athlete 75ml: 66.00€

Aquapower Sport – Limited Edition
Η Biotherm λανσάρει μια συλλεκτική σειρά σώματος Aquapower ενάντια στις τοξίνες που προκαλεί η έντονη εφίδρωση από την αθλητική δραστηριότητα. Η αναζωογονητική δύναμη του νερού για μοναδικές επιδόσεις!

Ενδεικτική Τιμή Marketing
Toxin remover: 21€, Ice moisturizer: 26€

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b