MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μα πόσα λίφτινγκ έχει κάνει αυτή η Άντζελα Δημητρίου;!

Μία Άντζελα Δημητρίου όχι ακριβώς μεταμορφωμένη, αλλά σίγουρα … τσιτωμένη στο πρόσωπο είδαμε στους δέκτες της τηλεόρασης και στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της για πολλοστή φορά στην τηλεόραση, αλλά αυτό που εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση κι έκατσα και χάζεψα μέρος της συνέντευξής της, ήταν το πρόσωπό της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έκανε μπαμ ότι σίγουρα είχε υποστεί σημαντική παρέμβαση από την λεγόμενη πλαστική χειρουργική. Τώρα τι είδους επεμβάσεις ήταν αυτές, δεν είμαι ειδικός να σας πω, αλλά το αποτέλεσμα δεν έδειχνε πολύ ελκυστικό. Ίσως να στρώσει, βέβαια, στην πορεία.

Και για να μην αρχίσουν πάλι διάφοροι ακροδεξιοί να με βρίζουν, που δεν μου αρέσει η εικόνα της Δημητρίου, όπως   κάποιος που με είπε “αδερφή, εβραιοαναρχομπολσεβίκο και προδότη”, για το γεγονός ότι δεν μου άρεσε η απολογήτρια της Χρυσής Αυγής Ελένη Λιάσκα, οφείλω να τους ενημερώσω ότι σε αυτή τη συνέντευξη η Λαίδη Άντζελα δεν έδειξε μεγάλα πατριωτικά αισθήματα.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την Κύπρο και τη συναυλία που θα έδινε στα Κατεχόμενα, η Άντζελα δήλωσε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει ότι το μέρος που θα τραγουδούσε ήταν στα Κατεχόμενα: “Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια, ούτε είμαι από την Κύπρο, ούτε έχω υποχρεώσεις στην Κύπρο, έχω προσφέρει πράγματα για αυτήν… Ούτε ήξερα ότι θα πάω στα Κατεχόμενα. Είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι; Έχω σπίτι εκεί;”.

Η απάντηση αυτή για άλλους ίσως να θεωρηθεί αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ για τους περισσότερους ένας συνδυασμός έπαρσης και κουτοπονηριάς. Εμένα πάντως πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε η απάντηση της Τατιάνας, η οποία προκειμένου να μην δυσαρεστήσει την φιλοξενούμενή της, αλλά και τα πατριωτικά συναισθήματα των Ελλήνων και των Κυπρίων, προσπάθησε να ισορροπήσει υποστηρίζοντας κάτι που “δεν υπάρχει”. Συγκεκριμένα, η πετυχημένη παρουσιάστρια είπε το αμίμητο: ότι δεν την πειράζει που η Άντζελα δεν ξέρει που είναι τα κατεχόμενα, αλλά έχει την απαίτηση από τα νέα παιδιά να το ξέρουν. Αυτό γιατί η Άντζελα, λόγω της δύσκολης ζωής της δεν κατάφερε να πάει σχολείο και να τα μάθει αυτά τα πράγματα,  ενώ τα νέα παιδιά, που είναι μορφωμένα όλα, θα πρέπει να το γνωρίζουν.

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα! Είναι προφανές ότι η θέση ενός ατόμου στην showbiz και τα νούμερα που φέρνει στην AGB δημιουργούν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η παρουσιάστρια χρειάζεται τη Λαίδη και γι’ αυτό της δίνει δίκιο να μην γνωρίζει κάτι, που θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι- πλην Άντζελας- έχουν υποχρέωση να γνωρίζουν.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b