MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Maria Sharapova: Η γλυκιά παρηγοριά των Άγγλων, για τον αποκλεισμό από το Euro!

Το γεγονός ότι η Αγγλία βγήκε εκτός Euro από την φάση των 8 δεν χαιρετίσθηκε και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τον ποδοσφαιρόφιλο λαό της Γηραιάς Αλβιώνας. Τα έντυπα της Αγγλίας το γύρισαν στο χαβαλέ και αμέσως μετά το ματς με την Ιταλία, είπαν ότι ευτυχώς που υπάρχει το τένις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο λόγος ήταν ότι στο Λονδίνο έχει αρχίσει το Wibledon, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά για τένις και ένα από τα καμάρια της Αγγλίας. Δεν ήταν όμως τόσο το τένις αυτό καθ’ αυτό, αλλά η τενίστρια Maria Sharapova, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα σερβίς και τις κοντές φουστίτσες της, μία από τις πιο σέξι αθλήτριες παγκοσμίως.

Η διαφορά της Sharapova από την Anna Kournikova, που επίσης τραβούσε σαν μαγνήτης τα αντρικά βλέμματα, είναι πως η πρώτη είναι κορυφαίου επιπέδου τενίστρια, όσο και κορυφαίου επιπέδου σέξι παρουσία. Αντίθετα, η Kournikova δεν ήταν top τενίστρια κι ο μόνος λόγος που απασχολούσε την δημοσιότητα ήταν η εμφάνισή της. Αντίθετα, η Sharapova αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 1 παγκοσμίως και θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του Wibleldon.

Την κλάση της η Sharapova την έδειξε και στον αγώνα της με την Anastasia Rodionova, την οποία κέρδισε άνετα, χωρίς να χάσει σετ, 6-2 και 6-3. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα τρίβουν τα χέρια τους, όσο κερδίζει η Sharapova, καθώς με την καυτή παρουσία της αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το τένις, αλλά και για το Wibledon.

Όταν παίζει η Sharapova, ο φακός ασχολείται περισσότερο με τα κάλλη της, παρά με τα χτυπήματά της στο τένις, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί την 25χρονη Ρωσίδα αθλήτρια ιδιαίτερα. Μάλλον το απολαμβάνει τόσο, όσο και τις πολλές νίκες της.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b