MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λιάνα Κανέλλη: -Δεν θα μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης κι έδειξε λίγο από το άγριο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Σε μία συζήτηση με θέμα την μετανάστευση στον Γιώργο Παπαδάκη, με ένα πολιτικό πάνελ, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με έναν ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη, εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα αναβιώνουν λόγω του τεταμμένου κλίματος στην Ελλάδα, που φέρνει η ύφεση, τα διάφορα διλήμματα που διακινούνται και από τις δύο πλευρές (ευρώ ή δραχμή, μνημόνιο ή κυβέρνηση της αριστεράς) αλλά και η άνοδος της Ακροδεξιάς με την έκδηλη αντικοινοβουλευτική και αντιδημοκρατική νοοτροπία. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, οι τόνοι ανέβηκαν, όταν άρχισε η συζήτηση για την λαθρομετανάστευση. Έπειτα από έντονη λεκτική διαμάχη, ο κ. Κασιδιάρης ξέσπασε και αποκάλεσε «παλιοκουμούνι» την κυρία Κανέλλη ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ τον προσφώνησε «φασισταριό».

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης, φανερά εξοργισμένος, πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Δούρου ενώ όταν οι καλεσμένοι επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν, χτύπησε και την κυρία Κανέλλη!

“Δεν θα δεχτώ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής” δηλώνει πλέον έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι “δεν θα μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης” και η κ. Δούρου μίλησε για αυγό του φιδιού. Βέβαια, ο Κασιδιάρης κατέστρεψε την πιο σοβαρή και κυριλέ εικόνα που ήθελε να προβάλλει η Χρυσή Αυγή, από την στιγμή που βγήκε στην Βουλή. Φυσικά, κανείς δεν μπορούσε να την πιστέψει, καθώς η Χρυσή Αυγή πιστεύει στη βία είναι γνωστό, αλλά αλλά η δύναμη της εικόνας και ιδίως σε ζωντανή μετάδοση έχει τρομερή δύναμη.

Φυσικά, χειροδικίες μεταξύ πολιτικών έχουν ξανασυμβεί, εντός και εκτός Ελλάδας. Πάντως, η ενέργεια ήταν αναμφίβολα ακραία, όπως φαίνεται από το βίντεο και δεν είναι μόνο η βία, αλλά και η ένταση της απέναντι μάλιστα σε γυναίκες. Δυστυχώς, το πολιτικό επίπεδο της χώρας παίρνει όλο και περισσότερο την κάτω βόλτα και να δούμε ποιός θα σκεφτεί ψύχραιμα να ψηφίσει στις 18 Ιουνίου.

Γιώργος Σμυρνής



Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b