MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Απατεώνες και Τζέντλεμεν για λίγες παραστάσεις στο Παλλάς

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Αφού χειροκροτήθηκαν θερμά από σαράντα χιλιάδες θεατές για την απολαυστική ερμηνεία τους στους «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» οι Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης επανέρχονται στη σκηνή του Παλλάς από τις 20 Σεπτεμβρίου μόνο για 15 παραστάσεις. Μαζί τους η σπιρτόζα Κατερίνα Παπουτσάκη και άλλοι δεκατρείς ηθοποιοί χορεύουν και τραγουδούν σε μια μεγάλη παραγωγή που γοητεύει και ενθουσιάζει με αεροπλάνα, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τρένα, αυτοκίνητα, αμμουδιές, απάτες, έρωτες και κυρίως πολύ πολύ γέλιο!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Μάρη Τιγκαράκη
Όταν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισαν να συνεργαστούν για την παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» έβαλαν έναν στόχο στο εγχείρημα τους: Να γελάσει ο κόσμος! Να διασκεδάσουν οι θεατές! Αυτό αποδείχθηκε και η μεγάλη τους επιτυχία αφού το κοινό έδειξε την προτίμηση του γεμίζοντας το Παλλάς από την πρώτη στιγμή. Το πλούσιο θέαμα που σκηνοθέτησε το κορυφαίο κωμικό δίδυμο, με το πλήθος φαντασμαγορικών σκηνικών και την εναλλαγή 120 κοστουμιών υψηλής ραπτικής, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θεατών που επιβράβευσαν την παράσταση με τη μεγάλη προσέλευση τους. 

Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Jeffrey Lane και David Yazbek, είναι μια παράσταση γεμάτη δράση, χιούμορ, χορό, τραγούδι, συγκίνηση, τρυφερότητα και φυσικά πολύ, μα πολύ γέλιο!

 

Δώδεκα χρόνια μετά τη Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο, οι δύο σπουδαίοι κωμικοί, συναντιούνται στη σκηνή του Παλλάς σκηνοθετούν μαζί και ερμηνεύουν δύο γοητευτικούς απατεώνες΄. Μας ξεναγούν σε μια όμορφη παραλιακή πόλη της Νότιας Γαλλίας, όπου με θαυμαστή δεξιοτεχνία εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες και ώριμες κυρίες και τους αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά. Μέχρις ότου η τύχη φέρει στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που όχι μόνο θα τους γοητεύσει αλλά… θα τους βάλει τα γυαλιά!

Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο κομπιναδόρων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Η ιστορία
Δύο γοητευτικοί κομπιναδόροι συναντώνται σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας, που συχνάζουν πλούσιες, ώριμες αλλά αφελείς κυρίες τις οποίες εξαπατούν αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέϊμσον (Γιάννης Μπέζος) αναστατώνεται, όταν ανακαλύπτει ότι ο άγαρμπος αλλά αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον (Πέτρος Φιλιππίδης) μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του. Τότε αποφασίζουν να αναμετρηθούν βάζοντας ένα στοίχημά: Όποιος χάσει θα πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη. Παρασυρμένοι όμως από τη γοητεία της νέας και εντυπωσιακής Κριστίν Κολγκέιτ (Κατερίνα Παπουτσάκη) πέφτουν ανυποψίαστοι στην παγίδα της.

Η παραγωγή είναι ιδιαίτερα πλούσια με εντυπωσιακά σκηνικά που υπογράφει ο Μανώλης Παντελιδάκης και κοστούμια που έφτιαξε ο Βασίλης Ζούλιας. 

Τη μετάφραση του έργου υπογράφουν από κοινού οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης και Χρήστος Σιμαρδάνης.
Μουσική διασκευή – διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Χορογραφίες – Κίνηση: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 32 13 100
Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com


[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/uyJA8MYCyi8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: effrey Lane & David Yazbek
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης


Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Στόλας, Δημήτρης Κανέλλος, Θοδωρής Μπουζικάκος, Λήδα Καπνά, Γιάννα Παπαγεωργίου, Αντώνης Αντωνάκος, Πέτρος Γεωργοπάλης, Μανόλης Χουρδάκης, Ηλίας Γιαννάκης Αντιγόνη Δούμου, Δήμητρα Τσουχνικά, Μαριάνθη Φωτάκη, Σταυρίνα Ψιμοπούλου

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Θεόφιλος sold: Η παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου για τον σπουδαίο ζωγράφο στο Θέατρο Μίνι Πειραιώς 131
ΘΕΑΤΡΟ
2 Χρόνια Διακοπές: Ο μαγικός κόσμος του Ιουλίου Βερν ζωντανεύει από την Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου
Θεατρικά Νέα
Βουκεφάλας: Η νέα θεατρική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Οδύσσεια: Μια παράσταση για όλη την οικογένεια από τον Θίασο Ηλία Καρελλά στο Θέατρο Κάππα
ΘΕΑΤΡΟ
Μέγαρο: Το National Theatre Live επιστρέφει με τις «Επικίνδυνες σχέσεις» του Λακλό
ΘΕΑΤΡΟ
Κοινός Λόγος: Η εναρκτήρια παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου αναβιώνει σε νέα πολυμεσική εκδοχή
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γιάννης Τσορτέκης συναντά την Έλενα Μαυρίδου για 2η χρονιά στη «Δεσποινίδα Τζούλια»
ΘΕΑΤΡΟ
Ο πειρασμός: Μια ανατρεπτική ανάγνωση της κωμωδίας του Γρηγορίου Ξενόπουλου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
ΘΕΑΤΡΟ
BLANCHE after: Ο Σταύρος Λίτινας σκηνοθετεί στο Arroyo το «μετά» της ηρωίδας του «Λεωφορείου ο Πόθος»
ΘΕΑΤΡΟ
Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, από την ομάδα Ent(r)oma στη Σκηνή Brecht-2510
ΘΕΑΤΡΟ
Νικ δε Ντικ: Το νέο έργο του Σταυριανού Κιναλόπουλου για την τρανς εμπειρία στο Μικρό Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βασίλης Βηλαράς επιστρέφει με την «Εκδίκηση του Φώτη»