MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Κάνουν φτερά” από τα περίπτερα τα Playboy με τη Lindsay Lohan γυμνή!

Δεν πρόκειται να μείνουν απούλητα τα τεύχη του Playboy με γυμνές φωτογραφίες της Lindsay Lohan. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η ζήτηση για το τεύχος Ιανουαρίου (που ήδη κυκλοφορεί) είναι τεράστια και παρά την πρόωρη διαρροή του εξωφύλλου στο internet.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι πωλήσεις του περιοδικού πηγαίνουν τόσο καλά, που μερικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, έπρεπε να παραγγείλουν ξανά και ξανά πολλές φορές το συγκεκριμένο τεύχος.

Αυτό ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της αρνητικής δημοσιότητας που είχε συγκεντρώσει η Lohan με τις δικαστικές της περιπέτειες, αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος που συγκέντρωσε η είδηση ότι τα “πετάει” για το Playboy.

Ο ίδιος ο Hugh Hefner (o λεγόμενος και “κουνελοτρόφος” από την τηλεκριτικό Πόπη Διαμαντάκου) δήλωσε ότι αρχικά είχε ανάμεικτα συναισθήματα για την συναλλαγή, που κόστισε στο περιοδικό του 1 εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το γεγονός αυτό εξελίχθηκε σε κάτι “μεγαλύτερο από τη ζωή” (bigger than life).

Tα κλισέ των αμερικάνων ακούγονται κάπως πομπώδη (και σίγουρα δεν είναι “μεγαλύτερο από τη ζωή” ένα εξώφυλλο με τη Lindsay Lohan)! Πάντως, αυτό που θέλει να πει ο Hefner είναι ότι το εν λόγω τεύχος απέκτησε μια απρόβλεπτη δημοσιότητα, σε σχέση με την δυναμική της καριέρας της σταρλετίτσας που δείχνει γυμνή. 

Οι αιτίες που συμβαίνει αυτό το πράγμα; Θεωρώ ότι έχουν να κάνουν με την εξέλιξη και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει στην εποχή μας η έννοια της διασημότητας. Από την Paris Hilton και ύστερα, η celebrity μπορεί να κάνει, βασικά, ό,τι θέλει. Όσο πιο party girl και πιο έξαλλη εμφανίζεται από τα ΜΜΕ, τόσο κερδίζει σε δημοσιότητα. Δεν υπάρχει πλέον bad publicity ή έχει περιοριστεί μόνο σε πολύ βαριά εγκλήματα και θέματα, καταδικασμένα από την κοινωνία.

Με δεδομένο ότι η καριέρα της Lohan στο σινεμά έχει σχεδόν καταστραφεί, το μόνο που της απομένει είναι τα γυμνά εξώφυλλα, για να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι γίνεται διαρκώς πρώτο θέμα στον Gossip τύπο. Αυτό, μάλιστα, ανατροφοδοτεί τον ντόρο γύρω από το όνομά της.

Πάντως, επειδή θυμάμαι και το πόσο μεγάλη απήχηση είχε η είδηση της πορνό ταινίας της Αλεξανδράτου, έχω τις επιφυλλάξεις μου για το κατά πόσο ένα γυμνό εξώφυλλο στο Playboy μπορεί να αναστήσει μια καριέρα. Το πιθανότερο είναι η κ. Lohan να κάνει κι άλλες γυμνές φωτογραφήσεις, σε άλλα έντυπα, με πολύ μικρότερη όμως απήχηση στο κοινό- όπως συνέβη με το δεύτερο εγχείρημα “ρεαλιστικού σινεμά” της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b