MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Λάκης περί αντρικού και γυναικείου οργασμού…

Στο… προαιώνιο ερώτημα, “ποιός απολαμβάνει το σεξ περισσότερο, ο άντρας ή η γυναίκα” πήρε θέση στην πρόσφατη εκπομπή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ο Λάκης Λαζόπουλος με ένα ανέκδοτο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ένας άντρας και μία γυναίκα συζητούν επί του θέματος και προσπαθούν να το λύσουν. Λέει ο άντρας: “Ο άντρας ευχαριστιέται περισσότερο το σεξ!” Και λαμβάνει την αποστομωτική απάντηση: “Τι λες καλέ; Όταν σε τρώει το αυτί σου και χώνεις μέσα το δάχτυλο να το ξύσεις, ποιός το ευχαριστιέται περισσότερο; Το αυτί ή το δάχτυλο;”

Βέβαια, η σύγκριση του δαχτύλου με το αντρικό γεννητικό όργανο δεν βγάζει και μεγάλο νόημα. Αλλά ανέκδοτο είναι. Μην έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις. Είναι γεγονός, πάντως, ότι το ίδιο θέμα απασχολούσε τους ανθρώπους από χιλιετίες. Μάλιστα, επ’ αυτού είχαν προβληματισθεί πολύ και οι αρχαίοι Έλληνες, όπως δείχνει ο μύθος του Τειρεσία.

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία ο ίδιος ο Δίας και η Ήρα ήθελαν να μάθουν ποιά είναι η απάντηση σε αυτό το μέγα ερώτημα. Και ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει ήταν ο Μάντης Τειρεσίας. Γιατί; Πολύ απλά ο μάντης, κάποια στιγμή στη ζωή του έπαθε ένα μαγικό ατύχημα και μεταμορφώθηκε σε γυναίκα. Οπότε, είχε άποψη και για τους δύο οργασμούς. (Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχασε τον καιρό του, όσο ήταν μεταμορφωμένος σε γυναίκα ο Τειρεσίας…) Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, πάντως, ξαναέγινε άντρας.

Ο Τειρεσίας, λοιπόν, απάντησε στους δύο Θεούς, ότι ο οργασμός της γυναίκας είναι πολύ ισχυρότερος από αυτόν του άντρα. Πραγματικό ηφαίστειο! Και τότε η Ήρα εκνευρίστηκε πολύ, που ο Τειρεσίας αποκάλυψε σε άντρα τα μυστικά του γυναικείου οργασμού και για να τον τιμωρήσει, τον τύφλωσε. Ο Δίας, όμως, για να τον ανταμείψει που του αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία, του έδωσε το μαντικό χάρισμα. 

Άλλο ένα παράδειγμα του ότι οι αρχαίοι Έλληνες έχουν δώσει τις δικές τους απαντήσεις σε… ερωτήματα που ακόμα και σήμερα απασχολούν την ανθρωπότητα!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b