MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα “μπουμπούκια” του Κακλαμάνη!

Αμαρτία εξομολογημένη αμαρτία δεν είναι. Και εγώ με αυτό τον τρόπο θα σας πω αυτό που σκέφτομαι για τις εκλογές σας και θα έχω τη συνείδησή μου πάλλευκη σαν περιστέρι. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εμείς είχαμε επινοήσει και τα συγχωροχάρτια!

Monopoli Team

Είχα αποφασίσει, ως ξένος (τυπικά) να απέχω από τις εκλογές σας και να προσπαθήσω να μην σας επηρεάσω υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου. Μετά όμως την προ ημερών προβοκάτσια του Κου Προβόπουλου εναντίον του κ. Νικήτα δεν μπορώ, βγαίνω από τα ρούχα μου! Οποιοσδήποτε άλλωστε στη θέση μου το ίδιο θα πάθαινε!

Δεν είναι δυνατόν να τολμάει ο Κος Προβόπουλος να υποσκάπτει και να υπονομεύει τα ΚΑΠΗ, προνομιακό πεδίο αλίευσης ψήφων του κάθε τυχαίου δημάρχου, μικρής ή μεγάλης πόλης. Δεν είναι δυνατόν τα “μπουμπούκια*” του Κου Νικήτα, να μείνουν χωρίς τις εκδρομές τους, χωρίς τις παροχές του κοινωνικού κράτους, χωρίς τη στοργή, την αγάπη και το χάδι του νυν δημάρχου της Αθήνας. Ενός δημάρχου που κατά γενική ομολογία δεν έχει κάνει και πολλά για την πόλη σας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν μπορώ παρά να μειδιάσω στην ιδέα o ευπρεπής Κος Καμίνης να τολμήσει να «επιτεθεί» στις χαριεντίζουσες κυρίες των τρίτων -ήντα και βάλε, αλαλάζων «μπουμπούκια», «παπάκια μου» ή δεν ξέρω τι άλλο προς άγρα ψήφων. Ευτυχώς γι αυτό ΔΕΝ τον έχω ικανό.

Αντίθετα τον έχω ικανό να δώσει επιτέλους στην πολύπαθη πόλη σας μια εικόνα που να αρμόζει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ο κ. Καμίνης δεν είναι πολιτικός, ούτε καν πολιτικάντης. Είναι ακριβώς το αντίθετο και αυτό είναι εκείνο που χρειάζεται η Αθήνα. Ένα νέο άνθρωπο, με ανοιχτό μυαλό. Έναν άνθρωπο μακριά από τα συστήματα, τους βολεψάκηδες, τις κομματικές λυκοφιλίες και την σαπίλα που διατρέχει το πολιτικό σύστημα.

Αν λοιπόν δεν ψήφιζα στη Νότια Ιταλία και ψήφιζα στην Αθήνα, η επιλογή μου θα ήταν ξεκάθαρη: Γιώργος Καμίνης.

Μία ακόμα τετραετία του απελπιστικά λίγου και κατά τη γνώμη μου γραφικού νυν δημάρχου θα ήταν καταστροφική. Όπως και η προηγούμενη.

Κι αν θέλετε επιπλέον επιχειρήματα υπέρ του κ. Καμίνη θα σας πω ένα:

Αυτό που εσείς λέτε «βαθύ ΠαΣοΚ» δεν θέλει ούτε να τον δει.


 

Ο Νονός


Υ.Γ.: Ο Νονός θεωρεί το κοινωνικό κράτος κατάκτηση και δεν πρέπει να γίνουν περικοπές και περιορισμοί σ’ αυτό.



* Οι ηλικιωμένες φιλοξενούμενες σε ΚΑΠΗ, γηροκομεία, κέντρα φιλίας  ή ό,τι άλλο, τις οποίες ο κ. Νικήτας αποκαλεί χαϊδευτικά «μπουμπούκια», τσιμπώντας ταυτόχρονα στο μάγουλο με την προσδοκία να τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι!

 

Photo: Ανάργυρος Δρόλαπας

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b