MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Marc Jacobs προκαλεί για ακόμα μια φορά!

Με το νεό ανδρικό άρωμα BANG και την τολμηρή φωτογράφιση της διαφημιστικής του καμπάνιας.

Monopoli Team

Πάντα ανατρεπτικόs και απρόβλεπτος ο Marc Jacobs έχει κατορθώσει να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς style icons της εποχής μας.

Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια για να δημιουργήσει το νέο του άρωμα για τον άνδρα και το αποτέλεσμα φαίνεται να τον δικαιώνει. Μετά το Marc Jacobs by Marc Jacobs λοιπόν, ο Marc Jacobs πρωτοτυπεί με μία νέα δημιουργία του: το Bang by Marc Jacobs. Το άρωμα είναι πιπεράτο, ξυλώδες, πικάντικο δίνει μία αίσθηση αισθησιασμού και ενέργειας. Πρόκειται για ένα αυθεντικό κοκτέιλ τριών πιπεριών, μαύρο, ροζ και λευκό, ειδικά επεξεργασμένα για να αναδύεται το άρωμά του. Στην καρδιά και τη βάση του αρώματος επικρατούν αρρενωπά ξύλα ενώ το κεχριμπάρι αναμεμιγμένο με βετριβέρ, λευκά βρύα και πατσουλί εμπλουτίζουν τη αισθησιακή βάση.

 

Το μπουκάλι του αρώματος είναι κλασικό, στο χρώμα του καπνού και στολίζεται από μεγάλα, έντονα γράμματα σε μαύρο και ασημί. Οι χειροποίητες, ασημένιες πλάκες δημιουργούν αντανάκλαση με τις χυτές γραμμές του μπουκαλιού και τραβάνε τα βλέμματα.

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του νέου αρώματος είναι η καμπάνια που έγινε γι αυτό. Για πρώτη φορά ο ίδιος ο Marc Jacobs πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια που αφορά στο προιόν του: ο ίδιος κάθεται σε ένα κρεβάτι καλυμμένο με γυαλιστερό χρυσόχαρτο, γυμνός με μόνο κάλυμμα το μπουκάλι του νέου αρώματος.

 

Τα προϊόντα:

Bang Eau de toilette spray 30 ml, 50 ml, 100 ml

Bang After Shave Balm 150 ml

Bang Hair and body wash 200 ml

Bang Deostick

 

Το νέο Bang By Marc Jacobs θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβρη σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b