MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έφαγες όλο το Σκλαβενίτη!!!

Για μας τους Νότιους απλά δεν υπάρχει μπάσκετ. Υπάρχει μόνο το ένα το μοναδικό, το άθλημα για άντρες, το ποδόσφαιρο.

Monopoli Team

Η εφήμερη «σχέση μου» με το άθλημα της πορτοκαλί μπάλας με τα σπυριά ξεκίνησε και θα υπάρχει για όσο θα παρευρίσκομαι στην Ελλάδα σας. Μια Ελλάδα που, όπως κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, έχει τα δικά της αθλητικά λαϊκά μεγέθη.

Πρώτος τη τάξει ο Ολυμπιακός, δεύτερος ο ΠΑΟΚ
, τρίτος ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ έπειτα, ο Άρης κ.ο.κ. Μην βιαστείτε φίλοι μου να μου τα χώσετε λέγοντας ότι η συμπαθής ομάδα με το τριφύλλι θα έπρεπε να είναι στη δεύτερη ή ακόμα και στην πρώτη θέση. Απατάσθε πλάνην οικτράν αγαπητοί  φίλοι καθώς μιλάμε για λαϊκά μεγέθη και ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς μεγαλύτερο λαϊκό μέγεθος από τον Παναθηναϊκό.

 

Για την καλαθοσφαίριση όμως ξεκινήσαμε να μιλάμε, οπότε ας επανέλθουμε στο θέμα μας. Χαζεύοντας τους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος ξεχώρισα δύο μούρες. Μια άσπρη και μια μαύρη (ΔΕΝ είμαι ρατσιστής).

Ο ένας ο Νικόλας Πέκοβιτς -μάλλον με τη μούρη που είχε θα έπρεπε να δουλεύει για μας και να τον λένε Πετσόκοβιτς. Ο άλλος ο Μεγάλος Σοφοκλής (όχι ο τραγικός) θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα (εκτός το μπάσκετ) και στο Χόλιγουντ, συνοδεύοντας καλλίγραμμες μικροκαμωμένες σταρ ανοίγοντας δρόμο σαν θωρηκτό και κάνοντας τους έχοντες πονηρές ή άλλες σκέψεις να τις ξεχνάνε με ένα βλέμμα του!

 

Αυτούς ξεχώρισα και αμαρτία δεν έχω. Είχα στείλει λοιπόν τη Μαρία (πιστή γραμματέας) για τις απαραίτητες προμήθειες και επιστρέφοντας ήλθε να μου δώσει τον απαραίτητο λογαριασμό. Μέτρησα αργά μέσα μου μέχρι το δέκα στα ελληνικά (πάντα πρέπει να το κάνουμε αυτό όταν είμαστε θυμωμένοι) και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω να σιχτιρίζω γιατί με τα ρέστα που είχε φέρει πίσω ήμουν σίγουρος ότι είχε ξεχάσει κάποια από τα ψώνια. Στο διάστημα αυτό όμως διέτρεξα με την άκρη του ματιού μου το λογαριασμό και είδα ότι όλα ήταν εκεί. Τι είχε γίνει όμως;

 

Για λόγους ασφαλείας δεν ψωνίζουμε ποτέ από περιοχές κοντά μας. Αυτή τη φορά η Μαρία και ο Μπρούνο (οδηγός και όχι μόνο) είχαν πάει στο νέο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτη στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69 & Αιγαίως) και έμειναν έκπληκτοι με τις τιμές και τις προσφορές που βρήκαν. Ενδεικτικά αναφέρω: Όλα τα είδη μακαρονιών (στην Ελλάδα ψωνίζω ως Έλληνας) της εταιρείας melissa 0.95 ευρώ τα δύο πακέτα, τα δύο μαλακτικά Quanto 3 λίτρων, 3.10 ευρώ, αφρός ξυρίσματος Noxzema 1.95, 6 μπουκάλια νερό Ζαγόρι 1.5 λίτρων, 1.5 ευρώ, απορρυπαντικό ΟΜΟ 99 μεζούρες, 8.10 ευρώ και πολλά άλλα. Γενικώς παίζει πολύ η προσφορά 1 + 1 σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τιμές. Μπράβο στην εν λόγω εταιρεία. Και γιατί κάνει επενδύσεις εν τω μέσω κρίσης αλλά και γιατί ξέρει να προστατεύει τις επενδύσεις της.

 

Θυμήθηκα λοιπόν μ’ αυτά και μ’ αυτά το σύνθημα που έλεγαν οι κακεντρεχείς πράσινοι οπαδοί θέλοντας να πικάρουν τον Big Sofo «έφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσιανίτη, Σχορτσιανίτη». Τώρα βέβαια ετοιμάζονται να τον αποθεώσουν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι τότε μόνο ό Σόφο μπορούσε να φάει όλο τον Σκλαβενίτη. Αυτές τις μέρες μπορεί ο καθένας!

 

 

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω ψώνια αφορούν τους εν Ελλάδι συνεργάτες μου. Ο Νονός τρέφεται αποκλειστικά με προϊόντα που του στέλνουν καθημερινά από τη Μάνα (του) γη.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b