MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διατηρήστε το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας το καλοκαίρι!

Συμβουλές από τη σειρά περιποίησης μαλλιών John Frieda Sheer Blonde  

Monopoli Team

Τα ξανθά μαλλιά έχουν την τιμητική τους την καλοκαιρινή περίοδο! Η φροντίδα τους είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί το χρώμα και η φωτεινότητά τους. Η σειρά περιποίησης John Frieda Sheer Blonde εντατικοποιεί τη λάμψη και τη φυσική απαλότητα των ξανθών εύθραυστων μαλλιών, μειώνοντας παράλληλα την παρουσία χρωστικών. Ο John Frieda δημιούργησε αυτή τη σειρά σε συνεργασία με την στυλίστρια Sally Hershberger, η οποία διαθέτει εμπειρία στο styling των σταρ του Hollywood όπως οι: Meg Ryan, Helen Hunt και Cameron Diaz.

“Sheer Blonde” Highlight Activating Shampoo:

Καθημερινοί παράγοντες όπως το νερό της βρύσης και το χλώριο θαμπώνουν τα μαλλιά. Τα “Sheer Blonde” Highlight Activating Shampoo απομακρύνουν αυτούς τους παράγοντες, οι οποίοι καλύπτουν τη λάμψη των μαλλιών, και ενδυναμώνουν την αντανάκλαση φωτός για ακόμη πιο φωτεινά μαλλιά. Ανάλογα με την απόχρωσή σας, επιλέξτε το κατάλληλο shampoo:

Για χρώμα ξανθό πλατινέ έως champagne (σαντρέ):

Με συστατικά το εκχύλισμα ξύσματος λεμονιού, έλαιο ηλίανθου και εκχύλισμα σιταριού, αυτό το σαμπουάν απαλού καθαρισμού βελτιώνει την λάμψη στις πολύ ξανθές.

Για χρώμα ξανθό μελί ως caramel (καστανόξανθο):

Το συγκεκριμένο σαμπουάν ξαναζωντανεύει προηγούμενους ξανθούς τόνους στα θαμπά, σκουρότερης απόχρωσης μαλλιά, τα οποία έχουν ατονήσει λόγω καταλοίπων. Με συστατικά το μέλι και την καραμέλα, που βοηθά στην εντατικοποίηση του χρώματος, επιτρέπει στα μαλλιά να αποκαλύψουν τη λάμψη τους.

“Sheer Blonde” Instant Conditioner

Τα ξανθά βαμμένα μαλλιά πολλές φορές είναι άγρια και γεμάτα χρωστικές. Έτσι γίνονται πιο επιρρεπή στη φθορά (από τον ήλιο ή και το στέγνωμα). Το “Sheer Blonde” Instant Conditioner μαλακώνει και θρέφει τα μαλλιά, δεν βαραίνει το κεφάλι, ενώ ξεβγάζεται εύκολα.

Για χρώμα ξανθό πλατινέ έως champagne (σαντρέ):

Το “Sheer Blonde” Instant Conditioner γι’ αυτή την απόχρωση, περιέχει προβιταμίνη B5, έλαιο ηλίανθου, εκχύλισμα λεμονιού και χαμομηλιού και περιποιείται τα μαλλιά αφήνοντας τα απαλά και εύκαμπτα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τις φυσικές ανταύγειες των ξανθών μαλλιών για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Για χρώμα ξανθό μελί ως caramel (καστανόξανθο):

Αυτό το conditioner χρησιμοποιεί επίσης την φόρμουλα που περιέχει προβιταμίνη B5 και έλαιο ηλίανθου για τη φροντίδα των χρυσών ξανθών αποχρώσεων. Το Instant Conditioner αφήνει στα μαλλιά μια ιριδίζουσα απόχρωση για απαλά, εύκαμπτα μαλλιά, που είναι πλέον εύκολο να χτενιστούν.

Blonde Hair Repair Intensive Conditioning Treatment

Θρέφει και ενδυναμώνει τα ξανθά μαλλιά, ενώ επαναφέρει τα ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά προσδίδοντας μεταξένια λάμψη και υφή. Η ενισχυμένη φόρμουλα που διαθέτει -με το τριπλό σύμπλεγμα πρωτεϊνών- δεσμεύεται από την τρίχα, αποκαθιστώντας την υφή της. Επίσης, επιτρέπει στα εύθραυστα μαλλιά να επανακτήσουν την ελαστικότητά και τη λάμψη τους, προσφέροντας μια υγιή εμφάνιση. Ιδανικό για μαλλιά φυσικά, βαμμένα ή μαλλιά με ανταύγειες.

 

 

 

 

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά