MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συλλεκτικά αρώματα με άρωμα καλοκαιριού!

Splash 2010 από τον Marc Jacobs

Monopoli Team

Τα τρία συλλεκτικά αρώματα του διάσημου αμερικανού σχεδιαστή Marc  Jacobs  είναι εμπνευσμένα από τις λιχουδιές των ζαχαροπλαστείων και είναι και τα ίδια λαχταριστά! Τα τρία νέα αρώματα είναι το Apple (μήλο), το Pomegranate (ρόδι) και το Biscotti (μπισκότα) και είναι ιδανικά για την πιο διασκεδαστική περίοδο του χρόνου: το καλοκαίρι!

Τα Apple, Pomegranate και Biscotti φιλοξενούνται και πάλι στο χαρακτηριστικό, μίνιμαλ, διάφανο μπουκάλι, σήμα κατατεθέν των αρωματικών συλλογών Splash.  Αναλυτικά:

Το Marc Jacobs Splash Apple είναι ένα φρουτώδες άρωμα που κλείνει μέσα του το πράσινο μήλο.  Είναι δημιούργημα του αρωματοποιού Yann Vasnier και του οίκου Givaudan και στην καρδιά του επικρατεί το μήλο, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ. Το δενρολίβανο, το γιασεμί και η μανόλια stellata εμπλουτίζουν τη μυρωδιά, ενώ το άρωμα ολοκληρώνεται με υγρά ξύλα, κολίανδρο και κάρδαμο.

Στο Marc Jacobs Splash Pomegranate κυριαρχεί η μυρωδιά του εξωτικού ροδιού. Είναι εμπνευσμένο από την αρωματοποιό Patty Hidalgo του οίκου Fragrance Resources, και πέρα από το ρόδι, το άρωμα ενισχύεται από άνθη μανταρινιάς, περγαμόντο, λεμόνι και βιολέτα. Η βάση του πλημμυρίζει από αρωματική βανίλια και κεχριμπάρι.

Το Marc Jacobs Splash Biscotti είναι δροσερό άρωμα «μπισκότου» με μια πινελιά κίτρου. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τον αρωματοποιό Richard Herpin του οίκου Firmenich και εμπλουτίζεται με «γεύση» από κίτρο, φρέζια, περγαμόντο και άνθος πορτοκαλιάς. Στην καρδιά του συναντάμε το άνθος φιστικιάς και στη βάση του την απαλή βανίλια.

Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά