MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουντιάλ με άρωμα… Adidas!

Η Adidas σε συνεργασία με την εταιρία Coty δημιούργησαν το άρωμα Adidas Pure Game, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη  μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου: το μουντιάλ! Η ειδική αυτή έκδοση είναι αφιερωμένη στους δραστήριους άνδρες και σχεδιασμένη να αποδίδει το ίδιο καλά στο γραφείο αλλά και στο γήπεδο.

Monopoli Team

Το άρωμα ανοίγει με ένα εκπληκτικό μίγμα γκρέιπφρουτ και μανταρινιού με πράσινο βασιλικό. Στην καρδιά του βρίσκεται η αρωματική λεβάντα συνδυασμένη με τα ξύλα gaiac και κυπαρισσιού, ενώ περιλαμβάνει και συστατικά του σπάνιου δέντρου tamboti με αισθησιακές νότες από σπόρους tonka και λιβάνι. Το adidas Pure Game είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στα καταστήματα λόγω της δυναμικής μαύρης συσκευασίας του. Η μινιμαλιστική του όψη αντισταθμίζεται από τη ζωντανή έκρηξη χρωμάτων σε σχήμα δέλτα και το παγκόσμιο σήμα που περήφανα ανακοινώνει “Special Edition: South Africa”. Τα 11 διαφορετικά χρώματα από τα οποία απαρτίζεται και τα οποία σχηματίζουν τα φασματικά δέλτα αντιπροσωπεύουν τις 11 επίσημες γλώσσες της Νότιας Αφρικής, καθώς επίσης και τους 11 παίκτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η σειρά αποτελείται από eau de toilette 100 ml, after shave lotion 100  ml, αφροντούς 250ml, αποσμητικό spray 150 ml και αποσμητικό roll on 50 ml. Η σειρά θα διατίθεται στα super markets και στα καταστήματα καλλυντικών.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά