MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαύρισμα όλο το χρόνο από τη Lancanster

Με τη σειρά προϊόντων Lancaster Self Tanning

Monopoli Team

Η Lancaster προτείνει  σταδιακό αντί για γρήγορο μαύρισμα, σε συνδυασμό με αντιηλιακή προστασία, με τη σειρά προϊόντων Lancaster Self Tan. Τα προϊόντα αυτά ενσωματώνουν την τεχνολογία Tan-Color System, η οποία ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, συνδυάζοντας τρεις δράσεις:

•τη δράση του φυσικού εκχυλίσματος ανανά, που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, ώστε να διευκολύνεται η ομοιόμορφη τοποθέτηση και η μέγιστη αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

•τη δράση των ελεύθερων μορίων DHA καθώς και μορίων DHA σε κάψουλες, συμβατών με την δομή των κυττάρων της επιδερμίδας, τα οποία αλληλεπιδρούν με τα αμινοξέα που βρίσκονται στα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και χαρίζουν ομοιόμορφο αλλά και φυσικό χρώμα.

•και τη δράση του γλυκού πορτοκαλιού, πλούσιου σε Citronflavoids, που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή της μελανίνης.

Μάλιστα, η νέα σειρά περιλαμβάνει εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία εξουδετερώνουν περισσότερο από το 80% των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι την επιδερμίδα από πρόωρη γήρανση.

 

Τα νέα προϊόντα:

Instant Glow Bronze Gel:

Tip: εφαρμόστε το σε καθαρή στεγνή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, βάζοντας την ιδανική ποσότητα σε νωπό βαμβάκι. Απλώστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πρωί και βράδυ, για βαθμιαίο, λαμπερό χρώμα.

Morning & Evening Bronze Toner:

Tip: Η δροσερή αυτή λοσιόν είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, είναι ενυδατική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικατάσταση της τονωτικής λοσιόν που χρησιμοποιείτε.

Τα υπόλοιπα προϊόντα:

Instant Glow Bronze Gel for face Tinted

Morning & Evening Bronze Toner for face

Ultra Natural Bronze Care SPF 6 for face

Gradual Hydrating Bronze Lotion SPF 6 for face and body

Essential Bronze Milk SPF 6 for face and body

Fast Dry Bronze Water Body Spray

Easy Bronze Milky Body Spray SPF 6

Satin Bronze Body Dry Oil SPF 6

 

 

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά