MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αρωμα Chloé

H κομψή έκφραση της θηλυκότητας

Αρωμα Chloé - Monopoli.gr
Monopoli Team

Δροσερό, θηλυκό, παιχνιδιάρικο και ελκυστικό, το νέο άρωμα του οίκου Chloé είναι σχεδιασμένο για κομψές γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα.

Ένας μοναδικός αρωματικός συνδυασμός από λουλουδάτες νότες που αφήνουν μια αίσθηση πούδρας. Μόλις αρωματίσετε την επιδερμίδα σας, θα σας πλημμυρίσουν οι ανοιξιάτικες νότες από πεόνια, λίτσι και φρέζια. Οι νότες κορυφής θα σας αποκαλύψουν την πιο αισθησιακή πλευρά του τριαντάφυλλου, που πηγάζει από την καρδιά του. Τις νότες βάσης διανθίζουν η μανόλια και το lily of the valley, καθώς επίσης το ζεστό κεχριμπάρι και το κομψό ξύλο κέδρου. Αυτό το φαινομενικά πολύπλοκο αλλά αισθησιακό μείγμα χαρακτηρίζει την απέριττη κομψότητα της γυναίκας Chloé.

Το πολυτελές μπουκάλι συνδυάζει το ρομαντικό με το μοντέρνο. Κατασκευασμένο από λευκή άμμο, είναι τετράγωνο κι έχει λεπτές πτυχές ενώ το οβάλ καπάκι του παίζει με τις αυστηρές γραμμές. Την τελική πινελιά δίνει ο μεταξωτός φιόγκος σε ροζ παλ απόχρωση.

Το άρωμα κυκλοφορεί σε μπουκάλια 30, 50 και 75ml και συμπληρώνεται με μια ολοκληρη σειρά που αποτελείται από βελούδινη Body Lotion (200ml), δροσερό Shower gel (200ml) και

Deodorant Spray (100ml) για απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b