MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα απαραίτητα εφόδια της ανδρικής περιποίησης!

Τα πάντα για τη σωστή φροντίδα του δέρματος σας!

Monopoli Team

Gel ξυρίσματος!
Όσοι το δοκίμασαν δεν το αποχωρίζονται. Το Gel ξυρίσματος είναι πολύ καλύτερο από το αφρό γιατί μαλακώνει περισσότερο το δέρμα κι επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρήσει! Το ξύρισμα γίνεται πιο εύκολο και μαλακό και αποτρέπει τα κοψίματα και τον ερεθισμό! Δοκιμάστε το Gel ξυρίσματος Exreme Confort της Nivea που προσφέρει extra βαθύ ξύρισμα και επιδερμίδα απαλή και περιποίησης!

Ξυραφάκι!
Για τέλειο αποτέλεσμα να επιλέγετε ξυραφάκια με τρεις λεπίδες και πάνω. Αυτό αποτρέπει να επαναλάβετε το ξύρισμα πολλές φορές, άρα γλιτώνετε χρόνο αλλά και ερεθισμό. Δοκιμάστε-αν δεν τον έχετε κάνει ήδη- τη Gillete Mach3 Turbo Razor που σε συνδυασμό με ένα καλό Gel ξυρίσματος θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Κολόνια!
Το αγαπημένο σας άρωμα είναι απαραίτητο αξεσουάρ σας. Μην το ξεχνάτε καθημερινά αλλά μην το παρακάνετε κιόλας! Δοκιμάστε το CK free for men που μόλις αφίχθη στην ελληνική αγορά!

Αφρόλουτρο!
Επιλέξτε αφρόλουτρο με άρωμα που τονίζει τη γοητεία και την αρρενωπότητα σας! Δοκιμάστε το Bliss Vanilla & Bergamot Bubbling Bath & Shower Gel από τα καταστήματα Sephora.Έχει πλούσια υφή και αρσενική μυρωδιά ενώ παράλληλα αφήνει το σώματα μαλακό και ενυδατωμένο.

Κρέμα ματιών!
Μην υποτιμάτε τη φροντίδα των ματιών σας. Τα μάτια είναι ευαίσθητα και κουράζονται εύκολα. Με τη φροντίδα τους μειώνετε τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες, κρύβετε χρόνια κι έχετε πάντα βλέμμα που μαγνητίζει! Δοκιμάστε τη Roc Mencode Eye Cream και εντυπωσιάστε με μια ματιά σας μόνο.

Κρέμα απολέπισης!
Το δέρμα χρειάζεται συχνό καθαρισμό γι αυτό μην υποτιμάται της κρέμες απολέπισης. Χρησιμοποιείστε τη μία μόνο φορά και θα δείτε τη διαφορά! Δοκιμάστε την Apivita Queen Bee Κρέμα Ήπιας Απολέπισης & Αναζωογόνησης.

Αντιηλιακή κρέμα!
Είναι απαραίτητη ακόμα και το χειμώνα και έχει τη μοναδική διπλή ιδιότητα: προστατεύει από τον ήλιο και ενυδατώνει ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και τις κηλίδες. Ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 20, όπως το La Roche Posay Anthelios Spray Spf 20, είναι ιδανικό!

 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά