ΣΥΝΤΑΓΗ
Υγρό κέικ σοκολάτας στο air fryer: Το γλυκό που θα γίνει η νέα σου εμμονή
Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχει και αυτό το υγρό κέικ σοκολάτας, ενώ η συνταγή είναι τόσο εύκολη που θα σας στείλει κατευθείαν στην κουζίνα.

Monopoli Team
14.06.2024
A
A
Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που ικανοποιεί τη λαχτάρα σας για σοκολάτα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το υγρό κέικ σοκολάτας στο air fryer είναι έτοιμο σε μόλις 8 λεπτά. Το πλεονέκτημα είναι ότι το air fryer μαγειρεύει γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να προθερμάνετε τον φούρνο.
Φτιάχνεται με λίγα υλικά, αλλά για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε εξαιρετικής ποιότητας 50% μαύρη σοκολάτα. Απολαύστε το ζεστό με ζάχαρη άχνη. Μπορείτε επίσης να το συνοδεύσετε με μια μπάλα παγωτό ή φρέσκια σαντιγί για ένα λαχταριστό σοκολατένια αποτέλεσμα. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα κρουασάν θα τα βρεις σε 5 διευθύνσεις της Αθήνας – και πρέπει σίγουρα να τα δοκιμάσεις12.09.2018
Υλικά
- 200 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 140 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 3 αυγά
- 45 γρ. αλεύρι
- Μια πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
- Πικρό κακάο
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης