MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Πώς θα βελτιώσεις την απόδοση και τη διάρκεια του αρώματός σου

4 συμβουλές που αν ακολουθήσεις θα χαρίσουν μεγαλύτερη διάρκεια στο αγαπημένο σου άρωμα.

Monopoli Team

Όταν αγοράζεις ένα άρωμα, θέλεις να αφήνει μια κομψή οσφρητική αύρα στο πέρασμά σου κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό όπως πιθανώς έχεις παρατηρήσει κι εσύ από την εμπειρία σου με τα αρώματα δεν είναι πάντα εφικτό. Υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συμβουλές για κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να το ανανεώσεις μέσα στη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο άρωμα συμβάλλει στη θεραπεία της κατάθλιψης, σύμφωνα με έρευνα12.09.2018

Αρωματίσου αμέσως μετά το ντους

Το άρωμα συνηθίζουμε να είναι το τελευταίο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς μας πριν φύγουμε από το σπίτι. Το ψεκάζουμε στο δέρμα, τα μαλλιά και τα ρούχα μας, νομίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο. Αυτό όμως στην πραγματικότητα είναι λάθος. Το άρωμα απελευθερώνεται πιο έντονα όταν εφαρμόζεται αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σε στεγνό, αλλά ακόμα ελαφρώς νωπό και ζεστό δέρμα.

Συνδύασε το άρωμά σου με την αντίστοιχη λοσιόν σώματος

Το ξηρό δέρμα «καταπίνει» το άρωμα, εμποδίζοντάς το να εκφράσει πλήρως τις  δυνατότητές του. Επομένως είναι καλύτερα να εφαρμόσεις την κρέμα στο δέρμα πριν το άρωμα. Ιδανικά, χρησιμοποίησε την λοσιόν σώματος που έχει το ίδιο άρωμα με το άρωμά σου για να ενισχύσεις τη μυρωδιά. Εναλλακτικά, προτίμησε μια λοσιόν με ουδέτερο άρωμα ώστε να μην «εξουδετερώσει» την ένταση του αρώματός σου

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b