MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EY ZHN

4 συνήθειες που εκτοξεύουν τα επίπεδα άγχους, σύμφωνα με ψυχολόγο

Μήπως τροφοδοτείς το άγχος σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις;

Monopoli Team

Κάποιες φορές, οι συνήθειες που υιοθετείς στην καθημερινότητά σου, όχι μόνο δεν σε αποσυμφορίζει, σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο αγχωμένος. Ο χρόνος που περνάς μπροστά στο κινητό, ο χρόνος που σπαταλάς σκεπτόμενος αρνητικά η καθιστική ζωή, αλλά και τα πιο «μικρά» πράγματα της καθημερινότητας σου προκαλούν περισσότερα προβλήματα.

Κακά τα ψέματα, το άγχος είναι ένα πολύ φυσιολογικό αλλά πολύ ανεπιθύμητο συναίσθημα. Οι περισσότεροι θα επιλέγαμε να μην το αισθανόμαστε. Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν 4 βασικές συνήθειες που φαίνεται να προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος, σύμφωνα με όσα σημειώνει η ψυχοθεραπεύτρια, Τζούλια Τσάιλνς Χέιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018

Η καθιστική ζωή

Δεν το διαβάζεις πρώτη φορά, αλλά η καθιστική ζωή συσχετίζεται με το άγχος και την κατάθλιψη. Οπότε, πρέπει να την αποφεύγεις. Και δεν χρειάζεται να είσαι με τις ώρες στο γυμναστήριο, απλώς προσπάθησε να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι πρέπει να κινείται. Πρόσθεσε ένα 30λεπτο περπάτημα πριν και μετά τη δουλειά. Κάθε μικρό βήμα μετράει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b