MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Η Λεμονιά, του Γιάννη Κεντρωτά στον Πολυχώρο Vault

Η «Λεμονιά», το νέο έργο του Γιάννη Κεντρωτά, παρουσιάζεται, στον Πολυχώρο Vault, σε σκηνοθεσία-ερμηνεία της Αλεξάνδρας Ούστα.

Monopoli Team

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει, από τις 28 Φεβρουαρίου 2024, το νέο έργο του Γιάννη Κεντρωτά «η λεμονιά», σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Αλεξάνδρας Ούστα.

Λίγα λόγια για το έργο

«Η μητέρα μου έζησε τη δεκαετία του ’70 στη Σαουδική Αραβία ακολουθώντας τον άνδρα της στη δουλειά του, αλλά αντί για γράμματα στην οικογένεια της έγραφε κασέτες. Κασέτες γεμάτες ψέματα για το πόσο ευτυχισμένη ήταν, για το πόσο όμορφα περνούσε στο γάμο της. Σήμερα, 14 χρόνια μετά το θάνατο της ξανακούω αυτές τις κασέτες προσπαθώντας να ανακαλύψω αν υπάρχει κάποιο θαμμένο μήνυμα στο χρόνο για όσα συνέβησαν εκεί».

Η “λεμονιά” είναι ένα έργο του Γιάννη Κεντρωτά, εμπνευσμένο από τις κασέτες που έγραφε η μητέρα της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ούστα, στο οποίο ο μύθος συναντάει την πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕσύ η ζωώδης μηχανή, της Ελένης Σικελιανός στο Rabbithole12.09.2018

Στις κασέτες αυτές ακούμε μια νέα γυναίκα να προσπαθεί να πείσει την οικογένεια – και τον εαυτό της – ότι όλα πάνε καλά, ενώ η ίδια υποφέρει. Εγκλωβισμένη σε μια μοναξιά που θεωρείται φυσική από την κοινωνία και ενισχύεται από το μέρος και την εποχή, η “λεμονιά” αρχίζει να μαραζώνει αφού δεν την ποτίζει πια κανείς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Κεντρωτάς
Σκηνοθεσία: Αλεξάνδρα Ούστα


Παίζουν: Αλεξάνδρα Ούστα

Διάρκεια: 80' (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 13 ευρώ. Μειωμένο Εισιτήριο: 11 ευρώ (Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ /Άνω των 65 ετών / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας).
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 28 Φεβρουαρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20:15 και Πέμπτη στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Μένη Κωνσταντινίδου
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/i-lemonia-1/
Πληροφορίες Χώρου: Πολυχώρος Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Τηλ: 2130356472. Email: [email protected].
Φωτογραφίες: Μιχάλης Παπαζήσης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b