MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

6 παπούτσια που ταιριάζουν με ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου

Φυσικά και υπάρχουν παπούτσια, τα οποία ανήκουν στη βασική μας γκαρνταρόμπα. Είναι αυτά που ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια και για κάθε περίσταση.

Monopoli Team

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την «θεραπευτική δύναμη» μιας βασικής γκαρνταρόμπας, για την απελευθερωτική αίσθηση που προσφέρει μια ντουλάπα, της οποίας όλα τα κομμάτια συνδυάζονται μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις με το κατάλληλο styling. Τα τζιν παντελόνια, που ταιριάζουν σαν γάντι στο σώμα, τα φαρδιά tailored παντελόνια, που πέφτουν σαν ακριβές πιτζάμες, το λευκό πουκάμισο, το μαύρο blazer και ακόμα μερικά είναι «σωτήρια» για την καθημερινότητα και την τσέπη μας. Μια σωστή fashionista, όμως, δε θα πρέπει να ασχολείται μόνο με τα ρούχα της ντουλάπας της, αλλά και με τα παπούτσια.

Φυσικά και υπάρχουν παπούτσια, τα οποία ανήκουν στη βασική μας γκαρνταρόμπα. Είναι αυτά που ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια μας και μας βγάζουν «ασπροπρόσωπες» σε κάθε περίσταση. Αυτά τα παπούτσια είναι έξι και σας τα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις, διότι θα τις χρειαστείς σίγουρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤrend Alert: Το vintage παπούτσι που ήρθε για να γίνει η απόλυτη τάση της άνοιξης12.09.2018

1. Οι μπαλαρίνες
View this post on Instagram

A post shared by Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

2. Οι knee-high μπότες
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b