MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΥΓΕΙΑ

Πλατφόρμα ενημέρωσης στη διάθεση των ασθενών και των οικογενειών τους

Η έγκυρη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση λιγότερο ή περισσότερο σοβαρών νοσημάτων, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους φροντιστές τους.

author-image Ελένη Δασκαλάκη

Μία πολύ σημαντική τάση τα τελευταία χρόνια είναι η επέκταση της ενημέρωσης για διάφορα νοσήματα και θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας μέσω ψηφιακών πόρων. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη που φέρνει τη πληροφορία κοντά σε όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους και την εύκολη ή μη πρόσβαση σε ειδικούς. Ανάμεσα στις νέες αυτές επιλογές ενημέρωσης βρίσκεται η πλατφόρμα JanssenWithMe. Στο πλαίσιο του αφιερώματος υγείας ας δούμε περισσότερα σχετικά με τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία της εταιρείας Janssen, τους στόχους και το περιεχόμενο της.

Τι αφορά αυτή η πλατφόρμα για ασθενείς και φροντιστές και γιατί τη θεωρείτε σημαντική;

«Στη Janssen Ελλάδος, τη φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου της Johnson & Johnson, οι ασθενείς και φροντιστές αποτελούν το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. H εταιρεία, για την καλύτερη ενημέρωση και επαφή με τους ασθενείς, έχει δημιουργήσει, την πλατφόρμα JanssenWithMe ως βασικό δίαυλο επικοινωνίας, την οποία σταθερά και συνεχώς, την ανανεώνει και εξελίσσει. Μία εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα που ενδυναμώνει ασθενείς, φροντιστές και κοινό παρέχοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες, χρήσιμες συμβουλές και υποστηρικτικά υλικά.

Το περιεχόμενο στο JanssenWithMe, μεγάλο μέρος του οποίου έχει συν-διαμορφωθεί και συν-δημιουργηθεί με την κοινότητα ασθενών, έχει σχεδιαστεί για να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συμμετέχουν σε συζητήσεις με το γιατρό τους, τους συναδέλφους τους, τους συγγενείς και τους εκπροσώπους ασθενών. Η πλατφόρμα προσφέρει τους πόρους για να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει τους ασθενείς και για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα την ασθένειά τους.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί πληροφορίες για συγκεκριμένες ασθένειες στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Ψωριασικής Νόσου, της Νευροεπιστήμης, της Πνευμονικής Υπέρτασης και των Λοιμωδών Νοσημάτων & Εμβολίων. Οι σωστά ενημερωμένοι ασθενείς είναι σε θέση να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη θεραπεία και τη φροντίδα τους.

 H δέσμευση της Janssen Ελλάδος απέναντι στους ασθενείς σημαίνει συνεργασία και ενσωμάτωση της φωνής τους σε κάθε ενέργεια, ώστε να επιτυγχάνεται βελτίωση σε όλα τα στάδια στο ταξίδι περίθαλψης του κάθε ασθενή. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο έργο της με στόχο την καινοτομία που αντλεί έμπνευση από τους ασθενείς και ανταποκρίνεται συνεχώς στις ανάγκες τους».

Μία ευχή για τον καινούργιο χρόνο

«Εμείς στη Janssen, έχουμε ως στόχο να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην υγεία σε όλο τον κόσμο. Επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη για να προωθήσουμε την καινοτομία για την καταπολέμηση των απειλών για τη δημόσια υγεία. Συνεργαζόμαστε, καινοτομούμε και προσφέρουμε στην οικονομία, την κοινωνία και τους ασθενείς, παραμένοντας παράλληλα πιστοί στις αξίες μας και στο επίπεδο φροντίδας που οι ασθενείς και οι επαγγελματίες υγείας περιμένουν από εμάς. Ευχή της εταιρείας μας  για το νέο έτος είναι, υγεία σε όλο τον κόσμο αλλά και η δημιουργία ενός δίκαιου, βιώσιμου συστήματος υγείας για όλους».

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b