MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Chris Scott

The life and death of Jessica Brown, σε σκηνοθεσία Τζέο Πακίτσα και Σοφίας Πριόβολου στο Εθνικό

Η Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει, στη Σκηνή «Κατίνα Παξινού», την παράσταση «The life and death of Jessica Brown», σε σκηνοθεσία-σύλληψη Τζέο Πακίτσα και Σοφίας Πριόβολου.

Monopoli Team

Ο Τζέο Πακίτσας και η Σοφία Πριόβολου σκηνοθετούν, από τις 25 Ιανουαρίου 2024, στο Εθνικό Θέατρο – Rex «Σκηνή Κατίνα Παξινού», το πιο αναπάντεχο live της σεζόν: το τελευταίο live της τραγουδίστριας Jessica Brown, μία εμφάνιση που θα συζητιέται για χρόνια μετά τον θάνατό της.

«The life and death of Jessica Brown»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Η καλύτερη στιγμή της πανκ ροκ μουσικής τώρα τελειώνει. Η Jessica Brown κηδεύεται επί σκηνής μπροστά στους θεατές σε ένα μοναδικό σόου που θα κλείσει στο φέρετρο την ιστορία μιας εμβληματικής μπάντας. Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η ένταση κορυφώνεται. Πού είναι όμως η Jessica Brown; Γιατί δεν έχει έρθει; Τι ξέρουμε πραγματικά για εκείνη πριν αποφασίσει να κάνει την τελευταία της παγκόσμια εμφάνιση στο Εθνικό Θέατρο; Τα προβλήματα της μπάντας βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ μοιάζει να την περιμένουν για πάντα. Εν αναμονή της lead singer, παρακολουθούμε από την κλειδαρότρυπα τα μέλη του μουσικού σχήματος να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις για το μέλλον, ξεδιπλώνοντας το καθένα το πραγματικό του πρόσωπο. Ένας ολοκληρωμένος οδηγός αυτοκαταστροφής για ματαιόδοξες μπάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBurn this, σε σκηνοθεσία της Νάντιας Κοντογεώργη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

Σε αυτό το live είστε όλες, όλοι, όλα καλεσμένες,-οι,-α! Φορέστε την πιο ροκ σας …διάθεση, αρπάξτε το ποτό σας από το μπαρ, περιηγηθείτε στον χώρο και χορέψτε μέχρι το τέλος.

*Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτών από το μπαρ του θεάτρου κατά της διάρκεια της εκδήλωσης. Θα ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους θεατές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γεράσιμος Μπέκας σε συνεργασία με τους Τζέο Πακίτσα και Σοφία Πριόβολου
Σκηνοθεσία: Τζέο Πακίτσας, Σοφία Πριόβολου

Σκηνικά: Δημήτρης Μαϊρόπουλο
Κοστούμια: Ηλέκτρα Σταμπούλου
Μουσική: Gary Salomon, Γιώργος Χανός
Φωτισμοί: Παναγιώτης Λαμπής

Παίζουν: Ιάσων Άλυ, Στυλιάνα Ιωάννου, Τζέο Πακίτσας, Σοφία Πριόβολου, Χρυσάνθη Τσουκαλά, Kristof, Chris Scott

Τιμές Εισιτηρίων: 13€ ενιαία τιμή | Ειδικές Τιμές: Φοιτητικό - Νεανικό έως 28 ετών 10€. Ανω των 65 ετών: Τετάρτη 10€ & Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 13€. Κάρτα ανέργων: Όλες τις ημέρες 5€. ΑΜΕΑ (καθημερινά & Σαββατοκύριακο) 5€ - Συνοδός 5€. Πολύτεκνοι (καθημερινά & Σαββατοκύριακο) 10€. Θέσεις μειωμένης ορατότητας 10€. Ατέλειες Δραματικών Σχολών, ΣΕΗ, Θεατρολογίας ισχύουν εκτός Σαββατοκύριακο. Τις επίσημες αργίες ισχύουν οι τιμές Σαββατοκύριακου.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 25 Ιανουαρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή | 21:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Κωνσταντίνος Σακουλάς
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/ethniko-theatro-2023-2024-the-life-and-death-of-jessica-brown/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Εθνικό Θέατρο - Rex Σκηνή «Κατίνα Παξινού», Πανεπιστημίου 48, Αθήνα. Ταμεία Εισιτηρίων: 210 3301881 - 210 3305074
Φωτογραφίες: Φωτογράφος παράστασης: Θεόφιλος Τσιμάς
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b