MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξηρό vs αφυδατωμένο δέρμα: Οι διαφορές και η ιδανική φροντίδα

Εντοπίζοντας τις διαφορές ανάμεσα στο ξηρό και το αφυδατωμένο επιδερμίδα, προσφέρεις την καταλληλότερη φροντίδα στο δέρμα σου

Monopoli Team

Συχνά, αυτοί οι δύο όροι συγχέονται μεταξύ τους και χρησιμοποιούνται, λανθασμένα, για να περιγράψουν την ίδια ακριβώς κατάσταση επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα, το ξηρό δέρμα διαφέρει από το αφυδατωμένο. Για να αντιμετωπίσεις κατάλληλα το πρόβλημα που βιώνει το δέρμα σου, βασική προϋπόθεση είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο διαφέρουν.

Ξηρό δέρμα

Ξηρό θεωρείται το δέρμα που παρουσιάζει έλλειψη λιπιδίων. Πρόκειται για έναν τύπο δέρματος που παρουσιάζει συμπτώματα όπως: θαμπή όψη, τραχύτητα στην υφή της επιδερμίδας, ευαισθησία , δυσφορία με αίσθηση τραβήγματος και αίσθηση κνησμού ή καύσου. Επίσης, το ξηρό δέρμα εκλείπει ελαστικότητας με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπές στον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 κριτικοί κινηματογράφου ξεχωρίζουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς12.09.2018

Η ιδανική φροντίδα για το ξηρό δέρμα

Η σωστή φροντίδα της ξηρής επιδερμίδας μπορεί να βελτιώσει αισθητά την εμφάνισή της και να την καταπραΰνει αποτελεσματικά από τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, πρέπει να ενισχύσεις το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σου με ένα πλούσιο, θρεπτικό λάδι προσώπου. Με τον τρόπο αυτό, θα αναπληρώσει τα έλαια που αδυνατεί να δημιουργήσει φυσικά μόνη της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLight σαλάτα με τη γαλοπούλα που περίσσεψε12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b