MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Naked skirt: Η διάφανη φούστα ήρθε για να μείνει

Η διάφανη φούστα μας «πήρε τα μυαλά» και τη θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Monopoli Team

Μετά από μια χρονιά κατά την οποία το διάφανο φόρεμα κυριάρχησε, έρχεται μια καινούργια με τον αέρα της ανανέωσης. Ωραίο διάφανο φόρεμα, δε λέμε, αλλά η διάφανη φούστα σου δίνει περισσότερες επιλογές για εμπνευσμένο styling. Και όχι, δεν είναι ένα κομμάτι που το φοράς μόνο στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Στις συλλογές του ss 2024 είδαμε πληθώρα από διάφανες φούστες συνδυασμένες με πλεκτά, με πουκάμισα, με κορμάκια και σακάκια. Φυσικά και μπορείς να τη σετάρεις με διάφανα tops ή πιο «καλές» επιλογές, αλλά αυτό είναι ακριβώς το θέμα. Το πόσο versatile ρούχο είναι μια τέτοια φούστα και με το πόσα πολλά και διαφορετικά κομμάτια μπορεί να φορεθεί. Αν δεν θέλεις να είναι εμφανές το εσώρουχό σου, συνδύασέ τη με ένα μακρύ πλεκτό ή βάλε από μέσα ένα μακρύ πουκάμισο. Φόρεσε οπάκ καλσόν,μια πιο κοντή φούστα -από πάνω ή από κάτω- ή ακόμα και ένα κολάν. Δίνει έναν τόνο ρομαντισμού και θηλυκότητας στο outfit, που ίσως δεν ήξερες ότι μπορείς να αποκτήσεις με μια midi ή maxi φούστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα blazer trends που θα φοράς non stop το 202412.09.2018

Δες πώς προτείνουν μεγάλοι οίκοι μόδας και μερικές «φίλες» μας στο Instagram να φοράμε τη νέα χρονιά τη μεγάλη αυτή τάση!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b