MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Μπορεί πράγματι το καστορέλαιο να επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών;

Όχι, το καστορέλαιο δεν θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα, ωστόσο είναι ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας

Monopoli Team

Η χρήση καστορέλαιου για την επιτάχυνση της ανάπτυξη των μαλλιών είναι ένας μύθος στον κόσμο της ομορφιάς και του καλλωπισμού. Και παρόλο που η DIY θεραπεία δεν βοηθήσει απαραίτητα στην αραίωση των μαλλιών, την τριχόπτωση ή τη συνολική ανάπτυξη, το καθαρό καστορέλαιο μπορεί να συνοδεύεται από κάποια άλλα σημαντικά οφέλη για την υγεία των μαλλιών – όταν χρησιμοποιείται σωστά, φυσικά.

Το καστορέλαιο είναι ένας τύπος φυτικού ελαίου που εξάγεται από το φυτό Ricinus communis. Χρόνια τώρα έχει χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σαπουνιού, λιπαντικών προϊόντων και άλλων προϊόντων φροντίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας: Kαλλιτέχνες και σχήματα που θα απολαύσουμε στις γιορτές12.09.2018

Είναι πλούσιο σε ρικινελαϊκό οξύ, ένα μονοκορεσμένο λιπαρό οξύ, το οποίο βοηθά το έλαιο να λειτουργεί ως ενυδατικό. Πρόκειται για ένα παχύρρευστο έλαιο με υποκίτρινη απόχρωση που περιέχει αντιμικροβιακές ιδιότητες λόγω της ρικίνης και του ρικινελαϊκού οξέος από μύκητες και άλλα μικρόβια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς από τις εκδόσεις Μεταίχμιο12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b