MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Χριστούγεννα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας: Kαλλιτέχνες και σχήματα που θα απολαύσουμε στις γιορτές

Η γιορτινή περίοδος έχει φτάσει και καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου, σας παραδίδουμε έναν χρήσιμο οδηγό με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις βραδινές σας εξορμήσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Ειρήνη Δερμιτζάκη | 21.12.2023

O Δεκέμβριος έφτασε και το κρύο μπορέι να άργησε να έρθει, όχι όμως και η γιορτινή διάθεση. Λίγο τα πολύχρωμα φωτάκια που δεν λείπουν από καμία γωνία της πόλης, λίγο οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί εντός και εκτός, λίγο η Mariah Carey και η Δέσποινα Βανδή που μας το υπενθυμίζουν όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε· δεν θέλει και πολύ. Κι επειδή εορταστική περίοδος και μουσική είναι συγκοινωνούντα δοχεία, συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, που σίγουρα θα ανυψώσουν την διάθεση και το γιορτινό σας πνέυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο φουλ με 5 must visit χριστουγεννιάτικα στέκια12.09.2018

Μουσική Σκηνή “Σφίγγα”

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μαργάρης στη Σφίγγα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έτσι, λοιπόν, η μοναδική και άκρως συναισθηματική ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου, συναντάει για ακόμα μια χρονιά την άριστη δεξιοτεχνία και τις ιδιαίτερες συνθέσεις του Παναγιώτη Μαργάρη. Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε μουσικές και ακούσματα ανάμεσα στους αιώνιους 2: τους μουσικούς και το κοινό. Κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου γινόμαστε συνεπιβάτες στο ταξίδι αυτό κι ο προορισμός μας δεν είναι άλλος, παρά η μουσική σκηνή Σφίγγα.
Κάθε Παρασκευή στις 22:00
Εισιτήρια: από 18€
Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα
Κερδίστε προσκλήσεις

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς στην μουσική σκηνή Σφίγγα

Επιστρέφοντας απο μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, η Ρίτα Αντωνοπούλου παρέα με τους Ρεβάνς προσγειώνονται στην μουσική σκηνή Σφίγγα. Με ένα ηχηρό μήνυμα και μια αφυπνιστική μουσική παράσταση, οι καλλιτέχνες καλούν  τον κόσμο να γίνουν μια μεγάλη παρέα γιατί… “δεν υπάρχει πιο ισχυρό μέσο ένωσης των ανθρώπων από τη μουσική”.
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00
Εισιτήρια: από 12€
Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα
Κερδίστε προσκλήσεις

Η Σοφία Μανουσάκη στη Σφίγγα

Η φρέσκια κι απαστράπτουσα Σοφία Μανουσάκη επιστρέφει στη μουσική σκηνή Σφίγγα για κάτι παραπάνω από ένα εκρηκτικό live. Για μια Νύχτα Ευχών. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο τα γνωστά κι αγαπημένα, όσο και τα τραγούδια που πλαισιώνουν τον ολοκαίνουριο δίσκο της “Music Box Sessions” και ανυπομονούμε να ακούσουμε ζωντανά. Με έντονη την χριστουγεννιάτικη φλόγα… ερωτευόμαστε ξανά την Παραμονή των Χριστουγέννων υπό την μεθυστική φωνή της Σοφίας Μανουσάκη.
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00
Εισιτήρια: από 13€
Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα
Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Οδυσσέας Τσάκαλος στη Σφίγγα

Ένα δημιουργικό και πολυσχιδές μουσικό σχήμα θα μας κρατήσει συντροφιά δύο μέρες πριν να αποχαιρετήσουμε το 2023. Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης εντάσσουν στην πολύχρονη παρέα τους τον Οδυσσέα Τσάκαλο, και μας προσκαλούν σε ένα μοίρασμα εμπειριών, ιστοριών και πολλής μουσικής. “Ήρθες Αργά”, “Μην το πεις πουθενά”, “Γαλάζια Μυστικα” , “Στη Σταδίου” και πολλές άλλες διαχρονικές επιτυχίες που δεν θα χορταίνουμε να ακούμε στο πολυαναμενόμενο live.
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00
Εισιτήρια: από 19€
Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Σε αυτό το νοσταλγικό 90’s πάρτι θα ‘ναι σα να μπαίνει άνοιξη, κι ας βαίνουμε αισίοδοξα στα μέσα Δεκεμβρίου. Το απόλυτο ποπ κοκτέιλ της δεκαετίας του ’90, παίρνει πνοή μέσα από τρεις εμβληματικούς καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή: Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου. Παρέα με ένα καλό φιλαράκι, θα κάνουμε ένα σύντομο reunion με τον Πουφ, και θα τραγουδήσουμε δυνατά μεταξύ άλλων, “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια”. Ένα ξέφρενο πάρτι που μας ξεσηκώνει κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Από 15 Δεκεμβρίου 2023 έως 26 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Παρασκευή στις 23:00

Εισιτήρια: από 15€
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143
Κερδίστε προσκλήσεις

Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Δύο σπουδαίες φωνές ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσκαλούν σε ένα αξεπέραστο λυρικό ταξίδι. Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου χαρίζουν κάθε Σαββατοκύριακο από το Νοέμβριο ένα αυθεντικό μουσικό πρόγραμμα με επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία. Τα “Πήγα σε μάγισσσες”, “Το πάπλωμα”, αλλά και το πιο πρόσφατο, “Το Μαζί” που ακούσαμε στο soundtrack του Σασμού, συναντάνε “Το Λάθος”, “Δε Βάζεις Μυαλό” και ¨Νερό και Χώμα”. Ένα συνονθύλεμα από ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα κομμάτια που φτάνουν το κέφι στο ζενίθ.
Από 16 Δεκεμβρίου 2023 έως 27 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 23:00 + Κυριακές 24 & 31 Δεκεμβρίου
Εισιτήρια: από 15€
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143
Κερδίστε προσκλήσεις

Vox

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Vox

Τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως μας υπόσχεται ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ανεβαίνει με εκρηκτική διάθεση στη σκηνή του Vox. Με ολοκαίνουριο aesthetic που έχουμε λατρέψει, ο καλλιτέχνης θα μετατρέψει τη μουσική σκηνή στην indie-pop ταράτσα του Portofino και θα στήσει ένα ξέφρενο πάρτι, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Παρασκευές 22 και 29 Δεκεμβρίου στις 21:00
Εισιτήρια: από 15€
VOX, Ιερά Οδός 16
Κερδίστε προσκλήσεις

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη στο Vox

Οι Τετάρτες στο Vox αποκτούν νέο χρώμα. Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της καριέρας της, παρέα με την Παυλίνα Βουλγαράκη. Με αφορμή το νέο της άλμπουμ “Είσοδος Κινδύνου”, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ξεναγήσει τόσο στα καινούρια της μουσικά μονοπάτια, όσο και σε εκείνα που την καθόρισαν και άφησαν το στίγμα της στην έντεχνη μουσική. Στο πλάι της, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας καθοδηγήσει στους Λαβυρίνθους της και θα μας Λίγο Λίγο θα μας εξηγήσει Πώς Συνεχίζεται η Ζωή.
Από 20 Δεκεμβρίου 2023 έως 31 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Τετάρτη στις 21 :00

Εισιτήρια: από 15€
VOX, Ιερά Οδός 16
Κερδίστε προσκλήσεις

Η Monika στο Vox

Με cinematic και rock/pop διάθεση, η Monika συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην σκηνη του Vox. Η καλλιτέχνις υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα, με funky και disco αναφορές και ιδιαίτερη αισθητική. Με αφορμή τη δυναμική της επιστροφή το 2023 με τον δίσκο “Proud”, παρουσιάζει τα καινούρια της κομμάτια με ενθουσιασμό, ενώ απολαμβάνουμε φυσικά και τις παλιότερες επιτυχίες της.
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:00
Εισιτήρια: από 15€
VOX, Ιερά Οδός 16

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά τον Στέφανο Κορκολή στο Vox

Μια αναπάντεχη μα αρμονικά ταιριασμένη συνεργασία, έρχεται να ανατρέψει τα Σάββατά μας. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Στέφανος Κορκολής θα μας περιηγήσουν στον Βυθό των τραγουδιών τους, σε ένα μελωδικό ταξίδι που τα έχει όλα. Τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών που μας έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό, από την έντεχνη έως και την ελαφριά ποπ μουσική σκηνή. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μοιραστεί όλες τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει. Από το τρυφερό “Πάρτι”, μέχρι το ξέφρενο “Χορεύω”, θα γίνουμε “Σκόνη και Θρύψαλα” και θα φωνάζουμε “Δεν Φεύγω”, μη θέλοντας να τελειώσει η απολαυστική σύμπραξη.
Από 23 Δεκεμβρίου 2023 έως 6 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 21:00, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 21:00 και Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 23:00
Εισιτήρια: από 15€
VOX, Ιερά Οδός 16

Σταυρός του Νότου

Η Ιουλία Καραπατάκη στον Σταυρό του Νότου

Σαρώνοντας τα sold-out η Ιουλία Καραπατάκη επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μπαίνοντας σιγά-σιγά σε γιορτινή διάθεση, η πάντα γελαστή και ευδιάθετη Ιουλία θα μας ταξιδέυει κάθε Παρασκευή με την απολαυστική φωνή και την εκρηκτική ενέργειά της, στο δικό της μουσικό σύμπαν, αλλά και σε άλλα που έχει αγαπήσει και την έχουν σημαδέψει.
Από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως 12 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Παρασκευή + Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 22:30
Εισιτήριο: 14€
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον Σταυρό του Νότου

Μετά τα live παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα που σημάδεψαν τα Σαββατοκύριακά του Νοεμβρίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στα καθιερωμένα και τον Σταυρό του Νότου. Περιμένοντας την Πηνελόπη, θα μοιραστούμε κακές συνήθειες και θα ευχηθούμε να τραγουδάμε ως τα Ξημερώματα.
Από 16 Δεκεμβρίου 2023 έως 24 Φεβρουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 21:30
Εισιτήρια: 15€
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης στο Σταυρό του Νότου

Οι Παρασκευές στο Σταυρό του Νότου, φέρνουν τον Γιώργο & Νίκο Στρατάκη, και μαζί τους μια αυθεντική και ξέφρενη κρητική βραδιά. Το αξεπέραστο δίδυμο, μέσα από τις άριστες δεξιοτεχνίες σε λύρα και λαούτο, μας μεταφέρει στις ρίζες της κρητικής παράδοσης. Μαντινάδες, κοντυλιές, χορός και πολύ κέφι, θα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να τηλεμεταφερθούμε αυτόματα σε γιορτινό γλέντι σε κάποιο χωριό του νησιού. «Τα Στρατάκια», όπως τους αποκαλούν στην Κρήτη, πιστά στην τέχνη που αποπνέει από τον τόπο τους θα μας αφηγηθούν τις μουσικές τους ιστορίες.
Από 15 Δεκεμβρίου έως 12 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Παρασκευή στις 22:30

Εισιτήρια: 15€
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Οι Γιαγκίνηδες στο Σταυρό του Νότου

Οι νεορεμπέτες που έχουν τρελάνει τα social media με τις απολαυστικές τους διασκευές από ρεμπέτικα και παραδοσιακά λαϊκά τραγούδια έρχονται για ένα γιορτινό live στην σκηνή του Σταυρού του Νότου. Οι αγαπημένοι Γιακίνηδες, aka οι Παναγιώτης Σικλαφίδης και Σπύρος Ζήσης, μπαίνοντας στην πιο χριστογεννιάτικη διάθεσή τους, θα μοιραστούν μαζί μας, κλασικά κι αγαπημένα ρεμπέτικα που έχουν αφήσει το στίγμα τους, αλλά και τα νέα δικά τους κομμάτια, όπως την “Καταφερτζού” και τον “Αντάμη”. Με σύνεργα το μπουζούκι, την κιθάρα και το ευχάριστο πνεύμα τους, είναι έτοιμοι να μας κρατήσουν συντροφιά στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:30
Εισιτήρια: 13 ευρώ
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Σταυρός του Νότου Plus

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε στο Σταυρό του Νότου Plus

Μόλις ακούσαμε την συγκεκριμένη συνεργασία.. πιάσαμε φωτια! Από τις 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο η πυδίξα μας οδηγεί αποκλειστικά και μόνο στο Σταυρό του Νότου Plus και σε ένα από τα πιο απολαυστικά σχήματα της φετινής σεζόν. Αν νιώθετε Come ci Comme ca, αν θέλετε να “ανεβείτε” και να βρείτε το χαμένο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, χωρίς δέυτερες σκέψεις και ενοχές, οι η Ευριδίκη και οι Μπλε αποτελούν την ιδανική λύση για εσας. Η δυναμική και πολύ ροκ Τζώρτζια Κεφαλά, συναντά την εκρηκτική Ευριδίκη και μαζί αναμένεται να μας ξεσηκώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Από 9 Δεκεμβρίου 2023 έως 27 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 21:00
Εισιτήρια: 15€
Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας στον Σταυρό του Νότου Plus

Οι τέσσερις μύθοι, έρχονται να αναζωπηρώσουν την φλόγα της αυθεντικής ροκ και να μας γυρίσουν πίσω στα χρόνια που τόσο νοσταλγούμε. Η σκηνή του Σταυρόυ του Νότου Plus υποδέχεται τους Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Μηλιώκα, οι αίωνιοι έφηβοι της ροκ, οι οποίοι έχοντας αφήσει έντονα το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, υπόσχονται να μας παρασύρουν σε μια εκρηκτική και πολύ… ροκ ατμόσφαιρα.
Από 15 Δεκεμβρίου 2023 έως 5 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Παρασκευή στις 22:30

Εισιτήρια: 14€
Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Σταυρός του Νότου Club

Ο Πέτρος Μάλαμας στο Club του Σταυρού του Νότου

Μετά από ένα δυναμικό καλοκαίρι, γεμάτο με κύματα από sold out και κατάμεστες συναυλίες στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας καταφτάνει στο Club του Σταυρού του Νότου. Αυτή τη φορά παρτενέρ του είναι μόνο η Σελήνη, μεγάλες επιτυχίες, σε μια μουσική βραδιά που τα έχει όλα. Κάθε Τετάρτη του Δεκέμβρη, ο Πέτρος μας ξεναγεί στα δικά του μουσικά μονοπάτια.
Από 13 έως 27 Δεκεμεβρίου 2023
Κάθε Τετάρτη στις 21:00

Εισιτήρια: 10€
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

Οι Polkar στο Club του Σταυρού του Νότου

Τι πιο γιορτινό από στρας, χρυσόσκονη ένα μουσικό πρόγραμμα που καλύπτει και τα πιο δύσκολα γούστα; Οι Polkar φορούν τα σκουφάκια τους και επιστρέφουν σε Christmas Edition εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η μπάντα του μας προσκαλούν να Πάμε Μαζί, και να γιορτάσουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις φετινές γιορτινές μέρες. Ένα ξέφρενο πάρτι με ικαριώτικα ξωτικά, καταθλιπτικές φραγκόκοτες (σε χριστουγεννιάτικη διάθεση αυτή την φορά) και ατελείωτο χορό.
Κυριακές 25 Δεκεμβρίου 2023 & 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30
Εισιτήρια: 14€
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Κερδίστε προσκλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο #1: Mιούζικαλ, κωμωδίες και μεγάλες παραγωγές – Κερδίστε προσκλήσεις12.09.2018

Ίλιον Plus

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας με τους Γιάννη Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού στο Ίλιον Plus

Ο μύθος του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού ζωντανεύει μέσα από μια μοναδική μουσική σύμπραξη. Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας συναντάει τον Γιάννη Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού, βάζουν τα γιορτινά τους και μας παρασύρουν σε μια βραδιά νοσταλγίας. Τραγούδια μεγάλων ερμηνευτών όπως Βαμβακάρης και Καζαντζίδης, Καίτη Γκρέη και Πόλυ Πάνου, παίρνουν πνοή μέσα από τις φωνές ταλαντούχων καλλιτεχνών της νέας γενιάς.
Σάββατο 23 Δεκεμεμβρίου 2023 στις 22:00
Εισιτήρια: 13€
Ίλιον Plus, Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα

Η Kompanía στο Ίλιον Plus

Φωτογραφία: Facebook/KOMPANÍA

Έχοντας κατακτήσει τις καρδιές όλων των ρεμπετόφιλων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Kompanía έρχεται ορμητικά και με Χριστουγεννιάτικη αύρα να μας συνεπάρουν με την μεθυστική μουσική τους. Η Ιουλία Καραπατάκη και ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά, πως αποτελούν ένα αχτύπητο μελωδικό δίδυμο, που αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα είναι να ξεσηκώνει το κοινό και να μας παρασύρει σε ξέφρενο τραγούδι και χορό. Με τα αγαπημένα μας ρεμπέτικα & σμυρνέικα, με μια πιο σύγχρονη ματιά, αλλά και τους απολαυστικούς πειραματισμούς της Kompanía, τα live στο Ίλιον Plus είναι must για τις γιορτινές μας βραδινές εξορμήσεις.
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:30
Εισιτήρια: 9€
Ίλιον Plus, Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα

Θέατρο Άλσος

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Θέατρο Άλσος

Το ‘Αλσος πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του Σταμάτη Κραουνάκη και γι’αυτό ανανεώνει τα χειμερινά ραντεβού του για ακόμα μια φορά εκεί. Σε κλίμα παρέας, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας υπόσχεται ένα συνονθύλεμα από διαχρονικές επιτυχίες που μας έχουν αγγίξει. Με συντροφιά του για άλλη μια φορά, την πιστή και πάντα κεφάτη μπάντα του θα μας κάνουν να ευχόμαστε… “Κυριακή γιορτή και σχόλη, να’ταν η βδομάδα όλη”.
Κάθε Κυριακή στις 20:30 (+ Δευτέρες 25 Δεκεμβρίου & 1 Ιανουαρίου)
Εισιτήρια: από 10€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Κώστας Τουρνάς στο Θέατρο Άλσος

Αφού η σκηνική τους συνύπαρξη σημείωσε το ένα sold out μετά το άλλο, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με τον Κώστα Τουρνά, συνεχίζουν την κοινή μουσική τους πορεία, ερχόμενοι στο χειμερινό Θέατρο Παλλάς  με δυο βαλίτσες τραγούδια και ανεβασμένη διάθεση. Νοσταλγικές μελωδίες, κομμάτια που άφησαν εποχή και έχουν σημαδέψει τις καρδιές μας, οι δύο καλλιτέχνες θα μας γυρίσουν χρόνια πίσω με το πιο εκρηκτικό και ταυτοχρόνως τρυφερό μουσικό πρόγραμμα.
Από 23 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Φεβρουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο και κάθε δέυτερη Πέμπτη στις 21:00
Εισιτήρια: από 10€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

Ο Σπύρος Γραμμένος στην μουσική σκηνή του Ορφέα

Για να φτάσει η σεροτονίνη σας στο ζενίθ, για να ξορκίσουμε κάθε είδους αρνητική ενέργεια, για να γελάσουμε και να τραγουδίσουμε μέχρι τελικής πτώσεως και για να ακούσουμε τα πλέον πιο αγαπημένα μας κρύα αστεία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ορφέα και τον μοναδικό Σπύρο Γραμμένο. Σε ζεστό και πολύ φιλικό mood, ο Σπύρος Γραμμένος γίνεται ο φίλος που πάντα θα θέλαμε να έχουμε, αλληλεπιδρά συνεχώς με το κοινό με τους πιο ευχάριστους τρόπους και μοιράζεται μαζί μας τα περίτεχνα τραγούδια και τις επεισοδιακές του ιστορίες. Με συντροφιά του την Ελένη Ποζατζίδου στο τραγούδι και τον Χρήστο Καλκάνη στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, ο Σπύρος μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε μια αλλοπρόσαλλα απολαυστική και πολύ μουσική βραδιά στο χειμερινό του στέκι. Ποιοί είμαστε εμείς να αρνηθούμε;
Από 13 Οκτωβρίου έως 30 Δεκεμβρίου 2023
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30
Εισιτήρια: 10€ (Κρατήσεις: 2108668544)
Μουσική σκηνή Ορφέας, Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα
Κερδίστε προσκλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική και μουσικοί στη γιορτινή Αθήνα: Συναυλίες, γκαλά και όπερες12.09.2018

Οι Onirama στο Gazarte

Το ξέρω… θα ‘ρθεις κι εσύ στο Gazarte να απολαύσεις τους Onirama. Κάθε βδομάδα το ποπ συγκρότημα υποδέχεται κι από έναν διαφορετικό καλεσμένο. Με μια παρέα τραγούδια, λοιπόν, εκλεκτά ονόματα, αλλά και τον stand up κωμικό, Αλέξανδρο Χαριζάνη, ο οποίος σταθερά δίνει την δική του κωμική πινελιά στο show, το μουσικό πάρτι που στήνεται στην σκηνή του Gazarte είναι από τα πράγματα που πρέπει να προσθέσεις στη λίστα σου για τις φετινές γιορτές.
Σάββατο 23 και 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00
Εισιτήρια: 14€ 
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Οι Ζευκαλήδες στο Κύτταρο

Φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουν αέρα… ικαριώτικο στην μουσική σκηνή Κύτταρο. Οι Ζευκαλήδες, γνωστοί για τα παραδοσιακά τους πανηγύρια που σαρώνουν το κοινό της Ικαρίας, έρχονται με χριστουγεννιάτικη διάθεση, να μας αποδείξουν πως η μουσική αποτελεί το πιο συμπεριληπτικό και ενοποιητικό μέσο. Μέσα από το ξέφρενο μουσικό τους πρόγραμμα κοινό και καλλιτέχνες θα γίνουμε ένα, και θα αντιπροσωπεύσουμε επάξια το όνομα του συγκροτήματος, το οποίο χαρακτηρίζει εκείνους που ξέρουν πως να γλεντούν και να χορεύουν.
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 22:30
Εισιτήρια: 8€
Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα 

Η Ελένη Βιτάλη εγκαινιάζει την μουσική σκηνή Βαβέλ

Η Ελένη Βιτάλη, σαν άστρο εγκαινιάζει και φωτίζει τη νέα μουσική σκηνή Βαβέλ και ταυτόχρονα τις χειμωνιάτικες και γιορτινές μας νύχτες. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ξεκινάει ένα νέο μουσικό ταξίδι με συνεπιβάτες τους Θοδωρή Κοτονιά, Sadahzinia, aka Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, Νίκη Ξυλούρη και φυσικά τους Τζουμ. Τα Σάββατα και οι Κυριακές της γιορτινής περιόδου, φωτίζονται από ένα ενδιαφέρον και πολυσχιδές μουσικό πρόγραμμα σε έναν νέο και φιλόξενο χώρο.
Από 16 Δεκεμβρίου 2023 έως 6 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 22:30+ τις Κυριακές 24 & 31 Δεκεμβρίου

Εισιτήρια: 20€
Μουσική Σκηνή Βαβέλ, Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1, Ταύρος
Κερδίστε προσκλήσεις

Μαρινέλλα και Μπέττυ Μαγγίρα στο Nox

Ίσως η πιο απρόσμενη μουσική συνύπαρξη της φετινής χρονιάς. Δύο γυναίκες με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μια από τις πιο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα και μια εντυπωσιακή show-woman, η Μπέττυ Μαγγίρα φέρνουν στην σκηνή του Nox ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα, ένα αναπάντεχο και ιδιαίτερο μουσικό μοίρασμα. Μαζί τους, ο Στέλιος Διονυσίου, δίνει την δική του λαϊκή πινελιά.
Από 27 Δεκεμβρίου 2023 έως 31 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Εισιτήρια: από 20€
Nox, Ιερά Οδός 18-20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεβεγιόν στις αθηναϊκές πίστες: Πού θα διασκεδάσουμε αυτές τις γιορτές;12.09.2018

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Παλλάς

Δύο μεγάλοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους και μας υποδέχονται «με μια καρδιά» στο Θέατρο Παλλάς. Μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους, γινόμαστε συνεπιβάτες σε ένα νοσταλγικό λυρικό ταξίδι, με τραγούδια – σταθμούς, τόσο στην καριέρα του Γιώργου Νταλάρα και της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και στην ελληνική δισκογραφία γενικότερα.
Από 19 Δεκεμβρίου 2023 έως 23 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη (+ Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023)
Εισιτήρια: από 15€
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Οι Άγαμοι Θύται για ένα… Best Ωχ στο Anodos Live Stage

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια κα συγκεκριμένα φέτις κλείνει τα 33. Οι Άγαμοι Θύται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν για μια επετειακή παράσταση που έπεται να μας αφήσει χωρίς ανάσα από το γέλιο. Σπουδαίοι καλλιτέχνες που ανά τα χρόνια έχουν κάνει το πέρασμά τους από τους Άγαμους, γυρνούν πίσω στην σκηνή του εγκλήματος και μας παρουσιάζουν ένα απολαυστικό και μίνιμαλ πρόγραμμα με όλα τα… Best Ωχ από την αξέχαστη 33ετή τους καριέρα.
Από 23 Δεκεμβρίου 2023 έως 6 Ιανουαρίου 2024
Κάθε Σάββατο στις 23:15
Εισιτήρια: από 20€
Anodos Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο #2: Έργα κλασικών και σύγχρονων ξένων δημιουργών – Κερδίστε προσκλήσεις12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b