MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο πάρκο τσέπης στα Άνω Πατήσια

Ακόμη ένα πάρκο προστέθηκε στη λίστα με τα πρωτοποριακά πάρκα τσέπης που δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Monopoli Team

Το παρκάκι στη συμβολή των οδών Μητσάκη και Πολυλά στα Άνω Πατήσια αναγεννήθηκε πλήρως και προστέθηκε στη λίστα με τα πρωτοποριακά πάρκα τσέπης που δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων, αξιοποιώντας μικρούς και παραμελημένους χώρους στις γειτονιές.

Με τη χορηγία της ελληνικής θυγατρικής STIHL στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», ο χώρος πρασίνου στα Άνω Πατήσια απέκτησε σύγχρονη και ελκυστική εικόνα, αναβαθμίζοντας τη γειτονιά και προσφέροντας στους κατοίκους, διέξοδο για ξεκούραση και αναψυχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια ακόμα γειτονιά στην Αθήνα «πρασινίζει» με το νέο Πάρκο Τσέπης στα Πετράλωνα12.09.2018

Στο πάρκο έγιναν όλες οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες, διαμορφώθηκαν διάδρομοι, εγκαταστάθηκε νέο σύστημα αυτόματης άρδευσης, αποκαταστάθηκε ο υφιστάμενος αστικός εξοπλισμός, αναβαθμίστηκε ο φωτισμός με led για καλύτερο φως και εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, συντηρήθηκε το υφιστάμενο πράσινο, φυτεύτηκαν επιπλέον 620 νέα φυτά και θάμνοι και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανακαίνιση του γηπέδου που βρίσκεται κοντά στο πάρκο.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b