MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

4.48 Psychosis, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη στο Vault Theatre Plus

Ο μονόλογος «4.48 Psychosis» της Sarah Kane, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και ερμηνεία, Pavlina Styl, παρουσιάζεται, στο Vault Theatre Plus, σε μια διασκευή που ενώνει το κύκνειο άσμα της συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe και Edith Piaf.

Monopoli Team

Μετά τις sold out παραστάσεις την προηγούμενη θεατρική σεζόν, η performer Pavlina Styl θα παρουσιάσει για 2η χρονιά μια διασκευή βασισμένη στον παραληρηματικό θεατρικό μονόλογο «4.48 Psychosis» της Sarah Kane σε σκηνοθετική επιμέλεια Ελένης Σκότη. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Vault Theatre Plus από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και κάθε  Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια αφιερωματική παράσταση που ενώνει το κύκνειο άσμα της αυτόχειρος βρετανίδας συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe, Edith Piaf, όπου η ζωή και ο θάνατός τους συνδέεται με το σκοτεινό ποιητικό της έργο. Ένα έργο κραυγής για την ζωή, λύτρωσης από μια αφόρητη ζωή, επιθυμία για μια άλλη ζωή.

Το «4.48 Psychosis» μοιάζει να είναι ο αγωνιώδης επιθανάτιος ρόγχος της Sarah Kane αφού ένα χρόνο μετά την συγγραφή του θα αυτοκτονήσει στην ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν με βαριά κατάθλιψη.

4.48 Psychosis

Προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ του θέλω και δεν θέλω, ναι αλλά όχι, υπακούω αλλά αντιδρώ, ο διαταραγμένος ψυχισμός της Sarah Kane, εγκλωβίζεται σε ένα φαύλο κύκλο διπλών μηνυμάτων, με δυσνόητες συμπεριφορές, που ενδύονται τον γυμνό ρεαλισμό της παράνοιας, φέρνοντας συγκρούσεις, απελπισία, πόνο, και ματαίωση.

[relart 1]

Από την άλλη, οι παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτριες παρά την αυτοκαταστροφική τους διάθεση και την συνειδητή ή ασυνείδητη απόφαση τους να κόψουν το νήμα της ζωής τους, ζωντανεύουν μέσα από τα τραγούδια τους, δίνοντας την δική τους συμβολιστική σημειολογία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Sarah Kane
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη

Σκηνικά: Ματίνα Μέγκλα
Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί: Νύσος Βασιλόπουλος
Χορογραφία: Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη

Παίζουν: Pavlina Styl | Ηχογραφημένη φωνή Ψυχιάτρου: Εβελίνα Αραπίδη

Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 14,00€.Φοιτητικό/Ανέργων/Άνω των 65: 12,00€. Ατέλεια: 7,00€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 25 Νοεμβρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com και στο ταμείο του Vault Theatre Plus τηλ 21 3035 6472
Παραστάσεις: Σάββατο 21:00, Kυριακή 18:00
Διασκευή: Pavlina Styl
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/4-48-psychosis/
Πληροφορίες Χώρου: Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 3035 6472
Φωτογραφίες: Τζοάννα Βρακά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b