MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ψυχοκόρες: Ο πρώτος συγκλονιστικός κύκλος κλείνει στο ΑΝΤ1+

Η κορυφαία παραγωγή εποχής «Ψυχοκόρες» κλείνει τον πρώτο της κύκλο με ένα σκληρό τέλος.

Monopoli Team

Αυτή την Παρασκευή 3/11, έρχονται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ τα δύο τελευταία συνταρακτικά επεισόδια του πρώτου μέρους της ιστορίας των τεσσάρων ψυχοκορών, μιας ιστορίας που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς. Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα μάς παρέσυρε στη σκληρή πραγματικότητα της εποχής και το κορυφαίο cast αποθεώθηκε για τις εξαιρετικές ερμηνείες που μας ανατρίχιασαν.
Η δραματική κατάληξη του πρώτου κύκλου θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα, κορυφώνοντας την αναμονή για τη συνέχεια. Ο δεύτερος κύκλος έρχεται σύντομα αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, καθώς αναμένεται να προβληθεί στη streaming πλατφόρμα στις αρχές του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιούλικα Σκαφιδά: Δεν έχουμε δει ξανά τη σκληρή πραγματικότητα που βίωναν οι “Ψυχοκόρες”12.09.2018

Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του Α’ Κύκλου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 19 – «Το σταμνί πολλές φορές πάει στη βρύση, μία σπάει»

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της και δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίκα. Ο Κοσμάς κι ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν. Οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Ο Μέλιος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και της δίνει στην Ευανθία να τις φυλάξει για τον γάμο του με την Φρόσω. Η Ευανθία πιστεύει πως η Φρόσω είναι έγκυος. Η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά…

Επεισόδιο 20 – «Ο σπόρος της απελπισίας»

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδερφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα. Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά, ενώ το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή. Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα

χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις. Η Μάγια αμφισβητείται ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της.
Δείτε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια της κορυφαίας σειράς εποχής «Ψυχοκόρες» κάνοντας εγγραφή αποκλειστικά στο antennaplus.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨυχοκόρες: 5 λόγοι που έχουμε “κολλήσει” με την νέα σειρά του ΑΝΤ1+12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b