MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

4 συστατικά που πρέπει να έχει το φθινοπωρινό σου skincare και γιατί

4 συστατικά που θα αλλάξουν την όψη της επιδερμίδας σου.

Monopoli Team

Οι ανάγκες του προσώπου μας αλλάζουν, ανάλογα με την σεζόν που διανύουμε και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Όσο καλύτερα προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και τις απαιτήσεις τις επιδερμίδας, τόσο εκείνη μας το ανταποδίδει.

Μέσα σε όλη αυτή την πληροφορία που υπάρχει, είναι δύσκολο να βρούμε τι ακριβώς ταιριάζει σε εμάς και πολλές φορές χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, προκειμένου να δοκιμάσουμε διάφορα προϊόντα, μέχρι να καταλήξουμε τελικά σε αυτά που ανταποκρίνονται στις δικές μας ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα serums μπορούν να λειάνουν και τις πιο έντονες ρυτίδες12.09.2018

Η φθινοπωρινή σεζόν, είναι η ιδανική εποχή για να εστιάσουμε στην απολέπιση και την θρέψη. Να καθαρίσουμε σε βάθος την επιδερμίδα μας, χωρίς όμως να της αφαιρούμε την απαραίτητη ενυδάτωση, και στην συνέχεια να την προετοιμάσουμε κατάλληλα προκειμένου να παραμείνει λαμπερή και προστατευμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε αυτήν τη σειρά πρέπει να απλώνεις τα skincare προϊόντα στο δέρμα σου12.09.2018

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά από τα βασικά συστατικά που οφείλει να έχει η φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησής μας, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων επιδερμίδας και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Άλλωστε χωρίς το κατάλληλο skincare, όσο και να επενδύσουμε σε μακιγιάζ και θεραπείες, δεν μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. To skincare είναι η βάση μας, και από εκεί ξεκινάνε τα υπόλοιπα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b