MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτά τα serums μπορούν να λειάνουν και τις πιο έντονες ρυτίδες

Η συμφιλίωση με την ηλικία μας είναι το πρώτο βήμα, έπειτα όμως μπορούμε να βρούμε τρόπους ώστε να βελτιώσουμε (αν το θέλουμε) τα σημάδια του χρόνου, όπως τις ρυτίδες.

Monopoli Team

To πέρασμα του χρόνου απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Τα κατάλληλα skincare προϊόντα μπορούν να γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός μας αφού θα σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου και θα αποκτήσουμε τη λάμψη που ονειρευόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauté την Κυριακή: Το πιο εύκολο scrub για καθαρισμό του προσώπου12.09.2018

Από μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης δε μπορούν να λείπουν τα αγαπημένα μας serums, τα οποία μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το δέρμα μας προς το καλύτερο. Ενυδατώσουν, λειαίνουν τις ρυτίδες και συσφίγγουν την επιδερμίδα.

Μπορείτε να το εφαρμόζετε 2 φορές την ημέρα με απαλές κινήσεις, χωρίς να ξεχνάτε το λαιμό και το ντεκολτέ. Είναι το πρώτο skincare προϊόν που πρέπει να μπαίνει στο δέρμα μετά το καθαριστικό και τo toner. Μετά το serum, σειρά έχει το αντηλιακό το πρωί. Αν το εφαρμόσετε το βράδυ, μετά από το serum, μπαίνει η ενυδατική νυκτός. Οι skincare experts προτείνουν να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας serum σε 1 ή 2 δάχτυλα και μετά κάντε μασάζ ώστε να μη χάσετε καθόλου προϊόν στις παλάμες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε αυτήν τη σειρά πρέπει να απλώνεις τα skincare προϊόντα στο δέρμα σου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b