MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: H απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησής της για λαμπερό δέρμα

Πώς η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να καθαρίσει την επιδερμίδα της από ερεθισμούς;

Monopoli Team

Συνήθως την βλέπουμε με ένα αψεγάδιαστο λαμπερό πρόσωπο, το οποίο αναδεικνύεται υπέροχα μέσα από το μακιγιάζ της. Και μπορεί η Σκάρλετ Γιόχανσον να έχει φυσικό ταλέντο στην ομορφιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντιμετώπισε θέματα με την επιδερμίδα της.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, δυσκολεύτηκε πολύ στο παρελθόν με το δέρμα της, αφού αντιμετώπιζε για χρόνια ακμή. Εκείνη την περίοδο δεν είχε την απαραίτητη θεραπεία και αντί να βοηθήσει το δέρμα της, το αφυδάτωνε ακόμα περισσότερο με σκληρά καθαριστικά, προκειμένου να μην είναι λιπαρό.

«Η ακμή με ταλαιπώρησε για πολύ καιρό. Για να την καταπολεμήσω ακολουθούσα μία τακτική που τότε νομίζαμε όλοι τότε ότι ήταν σωστή: Αφαιρούσα κάθε ίχνος φυσικών ελαίων από την επιδερμίδα μου, με «σκληρά» καθαριστικά, κρέμες που αφυδάτωναν το δέρμα. Έπαιρνα ακόμα και αγωγή με χάπια ενεργού άνθρακα για αποτοξίνωση. Το αποτέλεσμα; Είχα μόνιμα ερεθισμένο δέρμα, με μηδενικές αντοχές στις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Και φυσικά το πρόβλημα της ακμής παρουσίαζε συνεχώς επιδείνωση. Αρνιόμουν να ενυδατώνω», δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί ταυτίστηκα -ως γυναίκα και επαγγελματίας- με τις ρυτίδες της Ιζαμπέλα Ροσελίνι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b