MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην πόλη σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

2071, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο Θέατρο Σταθμός

Μετά τις sold out παραστάσεις του στο Αρχοντικό Τσιατσιαπά στην Καστοριά, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», το «2071» έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός για τρεις μόνο παραστάσεις. Το «2071» είναι μια «δραματοποιημένη διάλεξη» του κλιματολόγου Chris Rapley και του καταξιωμένου Βρετανού συγγραφέα Duncan Macmillan. Πρόκειται για ένα θεατρικό μονόλογο βασισμένο στην επιστημονική πορεία του κλιματολόγου Chris Rapley και στα συμπεράσματα που εξάγει μέσα από αυτήν. Ο Μάνος Καρατζογιάννης σκηνοθετεί τον Αντώνη Μυριαγκό με την αρωγή του μουσικού Τηλέμαχου Μούσα, ο οποίος παίζει ζωντανά, και συμβολικά, αιθερόφωνο στη σκηνή, καθώς και του video – artist Goran Gagic.
Παραστάσεις:  Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Τιμές Εισιτηρίων:15 ευρώ (κανονικό), 13 ευρώ (φοιτητικό), 10 ευρώ (μειωμένο, ΑΜΕΑ, ανέργων). Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο), τηλ: 2105230267 . E-mail:[email protected] | http://stathmostheatro.gr/

Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στο Θέατρο Κιβωτός

Το Εθνικό Θέατρο, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό της παράστασης «Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ» του Ντμίτρι Ντανίλοφ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, επαναλαμβάνει την παραγωγή για δεύτερη χρονιά. Το αστυνομικό θρίλερ παραλόγου, με κωμικά στοιχεία όπως χαρακτηρίζει το έργο ο σκηνοθέτης, παρουσιάζεται στο Θέατρο Κιβωτός. Ο Νικολάι, κάτοικος του Παντόλσκ, μιας άχρωμης πόλης στην περιφέρεια της Μόσχας, συλλαμβάνεται χωρίς να ξέρει γιατί και μεταφέρεται σε ένα αστυνομικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς του τμήματος, οι οποίοι τον υποβάλουν σε μια εκκεντρική ανάκριση. Μια ψυχολογική ανάκριση που μέχρι την απρόσμενη εξέλιξή της στο φινάλε του έργου, δοκιμάζει τα όρια της λογικής του.
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη: 21.00, Πέμπτη: 21.00, Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 18.00, 21.00 και Κυριακή: 19.00.
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 20€ (Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή). 15€ (Πέμπτη) | Ειδικές Τιμές – Σημειώσεις: 15€ Φοιτητικό, Άνω των 65, Πολυτέκνων, 10€ ΑμεΑ, Συνοδός ΑμεΑ, Κάρτα Ανεργίας. Ατέλειες Δραματικών Σχολών, ΣΕΗ, Θεατρολογίας ισχύουν εκτός Σαββατοκύριακο. Τις επίσημες αργίες ισχύουν οι τιμές Σαββατοκύριακου. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Γκάζι. Τηλέφωνο: 21 0342 7426

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEditor’s choice: Οι νέες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς12.09.2018

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Λυκαβηττού

10 χρόνια μετά από την πρώτη φορά, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό, μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovi στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά για να κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με τρεις συναυλίες ορόσημο. Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.
Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 1 Οκτωβρίου | 21:00
Εισιτήρια: Προπώληση: 13€ Γενική Είσοδος: 15€. Προπώληση: more.com 
Θέατρο Λυκαβηττού, Λυκαβηττός | www.cultureisathens.gr

Η μουσική αθέατη μέσα μας: Μεγάλη συναυλία του βραβευμένου συνθέτη Μίνου Μάτσα στο Ηρώδειο

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας θα δώσει μία μεγάλη συναυλία βασισμένη στα έργα του  – ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε. Τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.
Πέμπτη 28/9, 21:00
Εισιτήρια: Από 25€. Προπώληση: more.com
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα . Τηλ: 210 32 41 807

Gold Mass και Tango With Lions στο six d.o.g.s

H Ιταλίδα Gold Mass, έρχεται στο six d.o.g.s. μέσα στην ευρωπαϊκή της περιοδεία, σε ένα ξεχωριστό live με την Tango with Lions. Η Tango with Lions γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Βερολίνο.  Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους μέσω της Inner Ear Records. Από το 2010, έχει παίξει ως opening act για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Matt Elliott, Mark Lanegan & Isobel Campbell, The Nits, The Bernard Lakes, Warhaus κ.α. και έχει συνεργαστεί με πολλούς εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες. Η Gold Mass ήταν φυσικός που στράφηκε στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική μουσική. Το 2021, επιλέχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα ευρωπαϊκά ταλέντα για να συμμετέχει στο φεστιβάλ Eurosonic. Η καλλιτέχνης έχει πραγματοποιήσει στην Πορτογαλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ιταλία. Στα live της δημιουργεί έναν συναρπαστικό κόσμο, μια αύρα μυστηρίου και χαρίσματος γύρω από την ίδια.
Πέμπτη 28/9, 21:00
Εισιτήριο: 5€. Προπώληση: more.com
six d.o.g.s. Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

ARTENS Dantz Point Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η ARTENS, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό project ‘’Dan-tz Point Europe” και διοργανώνει με τον Ισπανικό οργανισμό Dan-tz το DJset “Dantz Point ARTENS” με ανερχόμενους και καταξιωμένους DJs της διεθνούς και εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το DJ set θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 18:00 – 24:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Μηχανουργείο). Εκτός από τους Έλληνες DJs, θα παρουσιάσουν την μουσική τους και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόγραμμα: 18:00 – 19:30 Nausicaä (Greece) B2B Anatolian Weapons (Greece). 19:30 – 21:00 Dans (Spain). 21:00 – 22:30 Polygonia (Germany). 22:30 – 00:00 Wata Igarashi (Japan) B2B Kangding Ray (Germany).
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 18:00 – 24:00
Εισιτήρια: Προπώληση εισιτηρίων μεσώ more.com 15€. Στα ταμεία: 18€.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Μηχανουργείο) Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλ: 21 3010 9300.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Idles + ακόμα 10 λόγοι που δεν χάνεται το Plissken Festival 202312.09.2018

Ταξίδι στο Χρώμα: Έκθεση ζωγραφικής της Νάνσυς Ναουμίδου στο πολιτιστικό κέντρο Καμίνι

Η εικαστικός Νάνσυ Ναουμίδου παρουσιάζει την ατομική της έκθεση ζωγραφικής «Ταξίδι στο χρώμα» στο πολιτιστικό κέντρο Καμίνι (εκθεσιακός χώρος Στοά), στο Γαλάτσι. Στην έκθεση η ζωγράφος εμπνέεται από την ελληνική φύση, τις ανθρώπινες σχέσεις και την καθημερινότητα. Για την ίδια η ζωγραφική είναι το μέσο της έκφρασης για την αγάπη , τη δημιουργία, το πάθος για τη ζωή.
Εγκαίνια: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 | ώρα 7μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης έως το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου: 6 – 9μ.μ.. Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου: 12 – 7μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη
Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι – Εκθεσιακός χώρος Στοά, Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτογραφικές Συναντήσεις 2023: Επιστροφή στα Χανιά με τρεις εκθέσεις12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b