MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη

Παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες, κορυφαία ονόματα, εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού και μεγάλα αφιερώματα απαλύνουν κατά κάποιο τρόπο την μελαγχολία του φθινοπώρου και φέτος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Monopoli Team | 18.08.2023

Με τη «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι, μια διεθνή υπερπαραγωγή του καταξιωμένου Γάλλου σκηνοθέτη Τομ Βολφ, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μαρία Κάλλας, ξεκινούν οι φετινές φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης θα απολαύσουμε ένα πολυποίκιλο και πολυθεαμτικό πρόγραμμα με παραστάσεις χορού και θεάτρου, συναυλίες, μεγάλα αφιερώματα και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού με τη συμμετοχή διακεκριμένων εγχώριων και διεθνών καλλιτεχνών, θιάσων και μουσικών συνόλων.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το Φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη

Το πρόγραμμα

Αύγουστος 2023

Δευτέρα 28 και Τετάρτη 30 Αυγούστου, 21:00 – Θέατρο: «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι: Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Τομ Βολφ επιστρέφει στην Ελλάδα με τη «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι, μια μεγάλη διεθνής υπερπαραγωγή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, που ξεκινάει την ευρωπαϊκή της περιοδεία πραγματοποιώντας πρεμιέρα στην Αθήνα, με 110 ερμηνευτές και καλλιτέχνες.
Προπώληση: ticketservices.gr

Πέμπτη 31 Αυγούστου, 21:00 – Θέατρο: «Βατράχια» σε σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα: Έφη Μπίρμπα και Άρης Σερβετάλης παρουσιάζουν μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας για την αξία της τέχνης και της ποίησης στην κοινωνία μας. *Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Μιχάλης Σαράντης, Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη, Κυριάκος Σαλής.
Προπώληση: viva.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το Φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη

«Οιδίπους επί Κολωνώ»

Σεπτέμβριος 2023

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Θέατρο: «Οιδίπους επί Κολωνώ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκευά: Ο Γιώργος Σκεύας σκηνοθετεί το αριστούργημα του Σοφοκλή «Οιδίπους επί Κολωνώ» με τον σπουδαίο ηθοποιό Δημήτρη Καταλειφό, στην ωριμότερη στιγμή της πορείας του. Μαζί του οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Αγγελική Παπαθεμελή, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μάξιμος Μουμούρης, Χρήστος Σαπουντζής, Γιώργος Νούσης.
Προπώληση: ticketservices.gr

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Σταύρος Ξαρχάκος – «Ρεμπέτικο» 40 χρόνια μετά: Ο Σταύρος Ξαρχάκος -μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες- θα μας μεταφέρει τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών της ταινίας- σταθμό στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, που φέτος κλείνει σαράντα 40 χρόνια.
Προπώληση: ticketservices.gr

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Χατζηνάσιος – Κορκολής “Πάλι Μαζί”: Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια. Μέρος των εσόδων της παράστασης θα ενισχύσει την κοινωφελή δράση Axion Hellas στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.
Προπώληση: ticketservices.gr

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Άννα Βίσση: Η Άννα Βίσση, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο, σε μία συναυλία – σταθμό, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.
Προπώληση: ticketservices.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το Φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη

Μαρία Φαραντούρη και Zülfü Livaneli:

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Μαρία Φαραντούρη και Zülfü Livaneli: Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και ο Τούρκος συνθέτης Zülfü Livaneli σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, για την αλληλεγγύη και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, με τραγούδια από το κοινό τους ρεπερτόριο, καθώς και από έργα του Μίκη Θεοδωράκη. *Συμμετέχει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Μαζί τους η Görkem Ezgi Yildirim.
Προπώληση: viva.gr

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Παράσταση: «Βάκχες», σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου: Η τραγωδία του Ευριπίδη «Βάκχες», παρουσιάζεται στο Ηρώδειο, σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου. Η παράσταση διερευνά την διονυσιακή μανία ή «βακχεία» με βασικά εργαλεία τον λόγο του Ευριπίδη, τον συνδυασμό της σύγχρονης με την παραδοσιακή μουσική και μια κινησιολογία βασισμένη στην τελετουργία των Αναστεναρίων. *Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Χριστοδούλου, Στέργιος Κοντακιώτης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Έλενα Μαυρίδου, Δήμητρα Κούζα..
Προπώληση: viva.gr.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Woody Allen and his New Orleans Jazz Band: Ο Γούντι Άλεν στη σκιά της Ακρόπολης ως μουσικός, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί με την διάσημη «New Orleans Jazz Band» με Μαέστρο τον Conal Fowkes.
Προπώληση: viva.gr

«Τρωάδες»

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Παράσταση: «Τρωάδες», σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη: Η παράσταση του ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη, θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο. Σε αναμονή της αναχώρησής τους για την Ελλάδα, οι αιχμάλωτες γυναίκες της Τροίας θρηνούν για την άλωση της πόλης. Μαζί τους η Εκάβη, που περιμένει την ανακοίνωση για τη δική της μοίρα αλλά έρχεται αντιμέτωπη με απανωτές συμφορές. *Παίζουν: Ρούλα Πατεράκη , Μελίνα Αποστολίδου, Λουκία Βασιλείου, Μομώ Βλάχου, Χαρά Γιώτα, Ηλέκτρα Γωνιάδου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Κλειώ Δανάη Οθωναίου κ.α.
Προπώληση: viva.gr.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Θέατρο: Bill Burr Live at the Acropolis: Ο υποψήφιος για Emmy και Grammy κωμικός, Bill Burr, θεωρείται μια από τις σημαντικότερες κωμικές «φωνές» της γενιάς του, με επιτυχίες στην τηλεόραση, το διαδίκτυο και το θέατρο. Στην Αθήνα, για μια μοναδική εμφάνιση, στον εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου.
Προπώληση: viva.gr

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: ΜΕΛΙSSES – «ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία»: Οι MEΛΙSSES στηρίζουν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική συναυλία. Ένα αφιέρωμα στα Ένα αφιέρωμα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα με τιμώμενους καλεσμένους τους Πασχάλη (Τhe Olympians), Μπάμπη Στόκα (Πυξ Λαξ) και Κώστα Τουρνά (Poll). Guest η Παυλίνα Βουλγαράκη.
Προπώληση: ticketservices.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το Φθινόπωρο κάτω από την Ακρόπολη

Woody Allen and his New Orleans Jazz Band

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Ο Αντώνης Ρέμος υποδεχεται τον Michael Bolton «Κάτω από την Ακρόπολη»: Ο καταξιωμένος Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό τραγουδιστή σε μία μοναδική συναυλία αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η γλώσσα της μουσικής δεν έχει σύνορα.
Προπώληση: ticketservices.gr

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Οι Gregorian στο Ηρώδειο: Οι Gregorian, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια συναυλία μαγική, ένα φαντασμαγορικό σκηνικό υπερθέαμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Προπώληση: viva.gr.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 20:30 – Γκαλά Όπερας: «Η Κάλλας στο Ηρώδειο»: Το επετειακό πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας κορυφώνεται με ένα μεγάλο Γκαλά Όπερας. Τέσσερις διακεκριμένες υψίφωνοι, οι ‘Aννα Πιρότσι, Κάθριν Φόστερ, Βασιλική Καραγιάννη και Νίνα Μινασιάν, θα ερμηνεύσουν τις άριες που η Κάλλας σημάδεψε με την ερμηνεία της στις ιστορικές εμφανίσεις της στο Ηρώδειο το 1944 και το 1957.
Προπώληση: ticketservices.gr

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: “Μητέρα Γη Συγνώμη” – Πασχάλης Τόνιος: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρουσιάζει μια μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, στο Ηρώδειο, με το έργο του συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη Συγνώμη». Η ποίηση μεγάλων ποιητών μεταφέρει τον προβληματισμό για την Φύση και τη σχέση της με τον άνθρωπο σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Κλείστε τα δωρεάν εισιτήρια σας εδώ

Ευανθία Ρεμπούτσικα – «Γυναίκες της Μεσογείου»

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Ευανθία Ρεμπούτσικα – «Γυναίκες της Μεσογείου»: Η πολυβραβευμένη συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το μουσικό της σύνολο, υποδέχονται πέντε κορυφαίες φωνές της Μεσογείου και παρουσιάζουν μαζί στο Ηρώδειο ένα εντελώς καινούργιο, ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.
Προπώληση: viva.gr

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Θέατρο: Ηλέκτρα του Σοφοκλή: Η τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα» παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε και Πάρης Λεόντιος.
Προπώληση: viva.gr

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Wardruna: Το μουσικό Σχήμα -φαινόμενο, με τα αυθεντικά κοστούμια εποχής, τους στίχους στα αρχαία νορβηγικά και τα μουσικά όργανα από το μακρινό παρελθόν της Βόρειας Ευρώπης, που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την επιτυχημένη σειρά «Vikings», έρχεται στο Ηρώδειο, για μια από τις σπάνιες συναυλίες του.
Προπώληση: viva.gr

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Χορός: Fuego – Antonio Gades: Ο θίασος του Antonio Gades επιστρέφει στο Ηρώδειο με την θρυλική παράσταση «Fuego», για μια μυσταγωγική βραδιά κάτω από την Ακρόπολη υπό τους μοναδικούς ρυθμούς του αυθεντικού ισπανικού φλαμένκο.
Προπώληση: viva.gr

Fuego – Antonio Gades | Φωτογραφία: Javier del Real Teatro

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Χορός: Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγιεφ: Οι σολίστ του μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων θα αποτυπώσουν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τη μαγεία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα 30 χρόνια από τον θάνατό του θρυλικού χορευτή και χορογράφου.
Προπώληση: viva.gr

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, 20:30 – Συναυλία: Amadeus Mozart «Requiem» – To Τραγικό και το Θείο: Mια μεγαλειώδη συναυλία που παρουσιάζει κορυφαία αριστουργήματα του Wolfgang Amadeus Mozart. Ερμηνεύει η Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Πολωνικής Όπερας της Βαρσοβίας με τον Patrick Fournillier στο πόντιουμ. Σόλιστ η διεθνούς φήμης σοπράνο Έλενα Κελεσίδη και λυρικοί τραγουδιστές από την Όπερα της Βαρσοβίας. Συμμετέχουν οι Xορωδίες της ΕΡΤ, και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων.
Προπώληση: viva.gr

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, 20:00 – Συναυλία: Il Volo Live: Οι Il Volo, οι ταλαντούχοι Ιταλοί, Piero Barone, Ignazio Boschetto και Gianluca Ginoble, με τα απίστευτα νούμερα πωλήσεων και τις συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Barbra Streisand, ο Placido Domingo και ο Eros Ramazzotti, επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας, για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Προπώληση: viva.gr

Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγιεφ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 20:30 – Συναυλία: Χρήστος Λεοντής “60 χρόνια μαζί”: Ο Χρήστος Λεοντής σε μια συναυλία που θα ανατρέξει στις σημαντικότερες στιγμές της 60χρονής πορείας του. Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ιωάννα Φόρτη, Αγγελική Τουμπανάκη, Maria del Mar Bonet. Φιλική συμμετοχή: Σταμάτης Κραουνάκης. Συμμετέχουν οι Χορωδίες Ambitus και των Δήμων Κηφισιάς και Βύρωνα. Παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Προπώληση: ticketservices.gr

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Παράσταση: «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα: Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες του Σοφοκλή παρουσιάζεται στο Ηρώδειο, σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και στο ρόλο της Ιοκάστης τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Μαζί τους ένα σύνολο σημαντικών ηθοποιών: Γιάννης Νταλιάνης, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Αμούτζας, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Πανάγος Ιωακείμ και άλλοι 5 ηθοποιοί. Μουσικός επί σκηνής ο Φώτης Σιώτας.
Προπώληση: viva.gr.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Μίνως Μάτσας – «Η μουσική αθέατη μέσα μας»: Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας για μία συναυλία βασισμένη στα έργα του  – ορχηστρικές συνθέσεις του και τραγούδια από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση και το θέατρο. Τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μια εξαμελής ομάδα μουσικών.
Προπώληση: viva.gr

«Οιδίπους Τύραννος»

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: Classic Rock 7: Το Classic Rock 7 επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με δυνατούς guest πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες rock επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist. Χαρισματικές προσωπικότητες της rock μουσικής σκηνής, οι Maggie Reilly, Justin Haywar και Dave Evans έρχονται για πρώτη φορά να τραγουδήσουν κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό. Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Προπώληση: ticketservices.gr

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, 21:00 – Συναυλία: The Philip Glass Ensemble: Το εμβληματικό έργο «Koyaanisqatsi: Life out of Balance», μια ταινία προφητική σε παραγωγή του Francis Ford Coppola, μουσική του Philip Glass και σκηνοθεσία Godfrey Reggio, παρουσιάζεται σε μια μοναδική σύζευξη μουσικής και κινηματογράφου. Τo soundtrack θα ερμηνεύσει το Philip Glass Ensemble. Συμμετέχει η Academia Athens Youth Choir.
Προπώληση: viva.gr

The Philip Glass Ensemble

Οκτώβριος 2023

Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 20:30 – Συναυλία: “Σε Βυζαντινά Ίχνη” – Βασίλης Σκουλάς, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Μάνου: Με αφετηρία γνώριμους βυζαντινούς ύμνους, η συναυλία παρουσιάζει τη σχέση της εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής παράδοσης με την σύγχρονη ελληνική δημιουργία. Στο μουσικό αυτό διάλογο ερμηνευτές θα είναι ο Πρωτοψάλτης Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος και οι τραγουδιστές Δημήτρης Μπάσης και Σοφία Μάνου. Συμμετέχει η Oρχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΚΑΝΩΝ».
Προπώληση: viva.gr

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 21:00 – Μπαλέτο: Δον Κιχώτης: Το μπαλέτο και η ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού, σε πλήρη σύνθεση, με 150 συντελεστές, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής του περιοδείας, έρχεται και στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει το αριστούργημα του Λούντβιχ Μίνκους «Δον Κιχώτης».
Προπώληση: viva.gr

Δον Κιχώτης: Το μπαλέτο και η ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Η Κασέτα του Μελωδία 99.2 για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην αξεπέραστη φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Νταλάρα και ερμηνευτές τους: Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιάννη Διονυσίου, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γιώργο Νταλάρα, Μπάμπη Στόκα και Ασπασία Στρατηγού και τη συμμετοχή του φωνητικού συνόλου «Ρυθμός».
Προπώληση: ticketservices.gr

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Ηλίας Ανδριόπουλος – «Ταξίδι στον Ήχο και το Χρόνο»: Ο Ηλίας Ανδριόπουλος ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, θα συναντήσει το κοινό που αγάπησε τα τραγούδια και την μουσική του και θα συνταξιδέψει μαζί του σε μια μοναδική συναυλία. Μαζί του ο Μανώλης Μητσιάς, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η χορωδία «Μελωδοί», που διευθύνει ο Γιώργος Ζιάκας.
Προπώληση: ticketservices.gr.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Άννα Βίσση: Η ‘Αννα Βίσση έρχεται για ακόμα μία συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μέσα από την οποία θα ενισχυθούν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μετά το sold out της πρώτης της συναυλίας σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών.
Προπώληση: ticketservices.gr.

Μάριος Φραγκούλης – 35 Χρόνια

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Γιάννης Μαρκόπουλος Ηρώδειο: Με δύο πολύ σημαντικά έργα διεθνούς ακτινοβολίας του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου, τη «Λειτουργία του Ορφέα» και την «Ερωτική Συμφωνία», θα συναντηθεί το κοινό στη σκιά της Ακρόπολης. Τραγουδούν ο βαρύτονος Boris Prýgl και η πολυβραβευμένη σοπράνο Karoline Podolak. Με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και χορωδία της ΕΡΤ Διεύθυνση ορχήστρας: Ζωή Tσόκανου.
Προπώληση: viva.gr.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Μάριος Φραγκούλης – 35 Χρόνια: Ο Μάριος Φραγκούλης γιορτάζει τα 35 χρόνια καριέρας του. Μια γιορτή θα είναι και το πρόγραμμα της φετινής του παράστασης στο Ηρώδειο που θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες. Την 30μελή Ορχήστρα διευθύνει ο Στάθης Σούλης.
Προπώληση: ticketservices.gr.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, 20:30 – Συναυλία: Σταμάτης Σπανουδάκης «Για τον Αλέξανδρο»: Ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα. Συμμετέχει Βασίλης Σαλέας. Επιμέλεια Ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος.
Προπώληση: ticketservices.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μαρία Κάλλας ‘επιστρέφει’ στο Ηρώδειο12.09.2018

Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 21:00 – Συναυλία: Το Ηρώδειο του Κώστα Χατζή: Ο σπουδαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής, με κορυφαίες συνεργασίες: Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας, Μίκης Θεοδωράκης,  Γιάννης Μαρκόπουλος και Σταύρος Ξαρχάκος, έρχεται για ένα μοναδικό μουσικό «ταξίδι» με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μαζί του οι Ελπίδα, Γιώργος Κατσαρός, Γιάννης Κότσιρας, Δανιέλα Χατζη και άλλοι Special Guests.
Προπώληση: viva.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ανανεώνεται.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b