MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πιτ Ντόχερτι: Η πολυτάραχη ζωή του τραγουδιστή, τα ναρκωτικά και οι κατηγορίες για φόνο

Η ζωή του Πιτ Ντόχερτι γεμίζει ολόκληρο μυθιστόρημα. Η εκτόξευση στη ροκ σκηνή της Αγγλίας, τα ναρκωτικά, τα εγκλήματα και η εξιλέωση.

Monopoli Team

Η πορεία του Πιτ Ντόχερτι από διάτοντας αστέρας της Βρετανικής ποπ-ροκ και πρώην της Κέιτ Μος, έως την προοδευτική πτώση του μετά τα πάρε-δώσε με τον νόμο, τις κατηγορίες για συμμετοχή σε φόνο και την αναμόρφωσή του σε οικογενειάρχη είναι μία ιστορία που αξίζει να ακουστεί.

Ο Άγγλος ροκ σταρ κοσμούσε επί δεκαετίες τα πρωτοσέλιδα των Βρετανικών εφημερίδων, πιο συχνά για τις θυελλώδεις σχέσεις του τόσο με τις γυναίκες όσο και με την αστυνομία, παρά για τη μουσική του, φτάνοντας στο απόγειο της κακοφημίας του όταν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του ανερχόμενου ηθοποιού Μαρκ Μπλανκο.

Η εδραίωση στη Βρετανική σκηνή

Ήδη από τη δεκαετία του 90′ ο εναλλακτικός Ντόχερτυ σύχναζε σε αγώγια με την τότε μπάντα του The Libertines, έχοντας ένα μικρό αλλά σταθερό φαν κλαμπ. Αυτό άλλαξε όταν το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο τους studio album ‘«Up the Bracket», ανεβάζοντας την μπάντα στη σφαίρα του mainstream και τα charts.

Δυστυχώς για τον Ντόχερτυ, το φως της δημοσιότητας διεισδύει πέρα από την επιφάνεια και εκθέτει πιο βαθιά προβλήματα.

Ο πρώην frontman των Libertines έχει ένα παραπάνω από εύρωστο ιστορικό χρήσης ναρκωτικών που τον οδήγησε σε αμέτρητες συγκρούσεις με το νόμο.

Κατοχή ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια, κλοπές, επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και επανειλημμένες φυλακίσεις είναι μερικά από τα «χιτάκια» που άρχισαν να αντικαθιστούν τα μουσικά best-of του καλλιτέχνη.

H χρόνια χρήση του Πιτ Ντόχερτυ οδήγησε σιγά σιγά σε κατάρρευση πολλαπλές πτυχές της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b