MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Milky Way: Ο “γαλαξίας” του Βασίλη Κεκάτου απέκτησε νέο τρέιλερ

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Milky Way» με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Βασίλη Κεκάτου.

Monopoli Team

Η μικρή οθόνη γίνεται μεγάλη για να χωρέσει τον Γαλαξία του Βασίλη Κεκάτου!

Ένα ολοκαίνουριο trailer για το «Milky Way», με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Βασίλη Κεκάτου, μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο τρέιλερ

Το «Milky Way» έρχεται την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMilky Way: Η σειρά του Βασίλη Κεκάτου δεν θυμίζει τίποτα απ’ όσα έχουμε συνηθίσει – Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια12.09.2018

Τι θα δούμε στη σειρά

Σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στο Vodafone TV.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b