MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παραλία Αγιάς Λάρισας: Πρώτα πιστοποιημένες αναλύσεις και μετά μπάνιο συνιστούν οι αρχές

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου για το κατά πόσο είναι ασφαλές το μπάνιο στα παράλια της Αγιάς μετά το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Monopoli Team

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ορισμένοι παρά το χάος που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, και στα παράλια του νομού σκέφτονται να εκδράμουν στη θάλασσα για τα τελευταία τους μπάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚακοκαιρία Daniel: Συνολικά 10.146 κλήσεις έχει λάβει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η Πυροσβεστική12.09.2018

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το meteo η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει το Σάββατο στους 34 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στους 32. Για κατοίκους, τουρίστες ή και επισκέπτες που θα θελήσουν να μεταβούν στα παράλια της Αγιάς και πρέπει να γνωρίζουν αν είναι επικίνδυνο να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Ντάγκας ενημέρωσε με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση τα εξής: «Ο Δήμος Αγιάς στην αγωνία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών για το μπάνιο στην θάλασσα παίρνει εδώ και ημέρες δείγματα για ανάλυση ώστε άμεσα να έχουμε τις πιστοποιημένες αναλύσεις για να μπορούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας με ποιότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρίκαλα: Μάχη να επιστρέψουν στην καθημερινότητα δίνουν οι πλημμυροπαθείς12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b